Anahtar Kelimeler: Bizim için esas olan vatandır

?Bizim için esas olan vatandır?

?Bizim için esas olan vatandır?

?Bizim için esas olan vatandır?

Taş Mektebi ziyaret ettiler

 

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği yönetimi,   Keskin Taş Mektebini ziyaret etti. MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, İç Anadolu Bölge Başkanı Av. Abdullah Polat´ın daveti üzerine toplantılarını Taş Mektepte gerçekleştirdi.

 

HAİNLERE GEÇİT VERMEDİK

Genel Başkan Çağ, ?Kırıkkale en çok şehit veren illerimiz arasında yer almaktadır.   Milli Mücadelemizde 7´den 70? e herkes sokağa çıkarak tek vücut olup vatanımıza sonuna kadar sahip çıkmıştır. Bu nedenle İç Anadolu Bölge Başkanımız Av.Abdullah Polat´ın davetleri üzerine bu kadem şehre gelmenin haklı gururunu ve huzurunu yaşıyoruz.?

 

ŞEHİTLERİN BAŞKENTİ 

?İnşallah bizlerde MİDDER ailesi olarak bu Vatan İçin Can veren Şehitlerimizi ve bize emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Bizim için esas olan vatandır gerisi teferruattır? dedi. MİDDER İç Anadolu Bölge Başkanı Av. Abdullah Polat; Davetimize icabet eden Genel Başkanımız ve MKYK üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Kırıkkale´mize şehitlerin başkenti diye bileriz. Şükürler olsun ki böyle bir Vatan da yaşıyoruz. Yine şükürler olsun ki böyle milletin evlatlarıyız? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false