Anahtar Kelimeler: “Bizim sözümüz namustur”

Bizim sözümüz namustur”

 Bizim sözümüz namustur”

Bizim sözümüz namustur”

 

Göçer'den anlamlı açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer hafta sonu Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin seçim vaatlerini açıkladığını, MHP'nin yapamayacağı vaatte bulunmayacağını, yalnızca yapacaklarının sözünü veren dürüst bir parti olduğunu söyledi.

Sözümüz namustur

Sabah erken saatlerde İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ile birlikte Özel İdare İl Müdürlüğüne giden Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer burada çalışan personele hayırlı işler temennisinde bulundu. Hafta sonu Genel Başkan Devlet bahçeli tarafından açıklanan seçim vaatleri hakkında açıklama yapan Göçer, MHP'nin yalnızca yapacaklarının sözünü veren dürüst bir parti olduğunu söyledi. Göçer Sözümüz namustur. Ülkülerimiz varoluşumuzun ana çatısıdır. MHP, hiçbir zaman ipe un sermemiş, suya yazı yazmamış, hayal tacirliği yapmamıştır. Neysek oyuz. Ne dediysek onun yanında arkasında ve izindeyiz.

İlkesizlere hiç benzemedik

Biz sözlerini unutan geçmişini gömlek gibi değiştiren ilkesizlere hiç benzemedik. Biz sabah söylediğini akşam olmadan yalanlayan karakterini ve kabiliyetini alavere dalavere üzerine bina eden iki yüzlülerden hiç olmadık. Geçmişimiz her şeyin canlı şahididir. Vatan ve millete adanmış ülkücü ömürler, tertemiz bir maziden, bedelini de peşinen ödeyerek bugünlere gelmiştir. Sevdamız hep millet oldu. Sevincimiz üzüntümüz milletle bir oldu. Kalbimiz tıpkı bugünkü gibi her zaman Türkiye için attı” dedi.

Hedef tek başına iktidar

MHP'nin kararlı kadrolarıyla bu hedefine mutlaka ulaşılacağını belirten Göçer MHP'nin güveneceği ve sığınacağı yegane yer, Türk milletinin temiz yüreği, eşsiz sağ duyusu ve geleceğine sahip çıkma azim ve iradesidir. MHP'nin Türkiye'nin yönetme konusundaki yetkisinin ve siyasi meşruiyetinin yegane kaynağı milli iradedir. MHP'nin tek hedefi tek başına iktidardır.

Beyanname büyük ilgi gördü

Bizim ittifakımız sadece ve sadece aziz milletimizledir. Toplumsal onarım ve huzurlu gelecek için bizimle yürü Türkiye sözleriyle vatanımızın her yöresine sesimizi duyuracağız. AKP iktidarının bugüne kadar hep unuttuğu ekonomik sıkıntısını görmezden geldiği halkımızın ekonomik olarak rahatlatacak reçete Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından açıklandı. Bu vaatler bizim için yapılması gereken birer ödev gibidir. Milletimiz tarafından da Seçim Beyannamemiz büyük ilgi görmüştür” ifadesini kullandı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false