Borsa´dan çiftçilerin eğitimine destek

Borsa´dan çiftçilerin eğitimine destek

Borsa´dan çiftçilerin eğitimine destek

 

Çiftçilere eğitim verildi

Kırıkkale Ticaret Borsası ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim programında Karakeçili´de yaklaşık 50 çiftçiye Elma ve Ceviz Yetiştiriciliği eğitimi verildi.

ELMA VE CEVİZ YETİŞTİRİCİLİĞİ

Kırıkkale Ticaret Borsası ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde, Isparta Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü (MARİM)´nden gelen uzmanlarca Karakeçili ilçesinde üreticilere ?Elma ve Ceviz Yetiştiriciliği? konularında eğitim faaliyeti düzenlendi. Eğitimin birinci gününde Ziraat Yüksek Mühendisi Sinan Butar ve Ziraat Yüksek Mühendisi Yılmaz Sesli tarafından, Ticaret Borsası tarafından araç tahsis edilerek çiftçilere yerinde eğitim verildi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Daha eğitimli ve bilinçli çiftçilerin Kırıkkale ekonomisine daha fazla katkı sağlayacağı düşüncesiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, ?Kaliteli ve verimli üretim için eğitim büyük önem taşıyor. Son yıllarda meyvecilikte önemli mesafe kat eden çiftçilerimizin bilinçli olarak budama işlemini gerçekleştirmeleri için eğitim çalışmalarına destek olduk ve olmaya devam edeceğiz? diye konuştu.   



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli