Anahtar Kelimeler: Böyle vaka görülmedi

Böyle vaka görülmedi!

Böyle vaka görülmedi!

Böyle vaka görülmedi!

Kırıkkale´de öyle bir vaka yaşandı ki akıllara durgunluk veren türden. Hem cesaret istiyor hem de aymazlık?

İLGİNÇ BİR OLAY

İddiaya göre geçen yıl bir aile Toprak Mahalle´de bir apartmanın giriş katındaki daireyi satın aldı. Şehir dışında ikamet eden aile emlakçıya daireyi kiraya vermesi için talimatta bulundu ve anlaşma yaptı. Kış başlarken daireye üç dört genç girip çıkmaya başladı. Ancak gençler içi boş olan daireye balkon kapısından girip çıktı. Apartmanda oturanlar durumu gençlere sordu ve gençler de ?Biz öğrenciyiz. Ev sahibi ile böyle anlaştık. Hem balkondan girip çıkacağız ve hem de buraları kira karşılığında tamir edeceğiz? dediler.

EVE GELİNCE ŞOK OLDULAR

Fakat gençlerin düzenli bir geliş gidiş saatleri yoktu. Bundan şüphelenen bir apartman sakini yaşlı kadın ?Sizi polise şikayet edeceğim. Siz nasıl öğrencilersiniz? Geliş gidiş saatiniz öğrenci gibi değil? deyince gençler ertesi gün kayboldu. Bu arada emlakçı üzerinden eve bir kiracı bulundu. Emlakçı kiracıya evi göstermez üzere eve gitti. Fakat gördüğü manzara karşısında şok oldu. Tamamen boş olan evde birileri yaşamıştı.

POLİS ONLARI ARIYOR

Evin her yerinde soğuktan korunmak için çok sayıda battaniye, elektrikli ısıtıcı, yiyecek, içecek ve benzeri malzemeler bulundu. Üstelik kombi de yoktu. Durum polise bildirildi. Kombinin çalındığı ve evde 45 gün boyunca da uyuşturucu müptelası gençlerin kaldığı ortaya çıktı. Ev mühürlenirken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis şimdi yana yana 45 gün boyunca evi mesken tutanları arıyor. Kombinin de o kişiler tarafından çalındığı düşünülüyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false