?Bu gerici zihniyete ülkeyi teslim etmeyiz?

?Bu gerici zihniyete ülkeyi teslim etmeyiz?

?Bu gerici zihniyete ülkeyi teslim etmeyiz?

PM Üyeleri Kırıkkale´ye geldi

CHP PMY Üyesi Ali Özgündüz son yıllarda Cumhuriyete karşı ağır bir saldırı olduğunu belirterek ?Cumhuriyeti kuran parti olarak bu gerici zihniyete, bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz? dedi.

PARTİLİLERLE GÖRÜŞTÜLER

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Ali Özgündüz ile Ankara Milletvekili Nihat Yeşil bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale´ye geldi. İlk olarak İl Başkanlığı binasında partililerle sohbet toplantısına katılan Özgündüz ve Yeşil birer konuşma yaparak ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Özgündüz özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde Cumhuriyete karşı bir saldırı olduğunu belirterek birlik ve beraberlik içinde buna asla izin vermeyeceklerini söyledi.

ÜLKEYİ TESLİM ETMEYİZ

Türkiye´nin savaşın eşiğine getirildiğini belirten Özgündüz Kilis´e her gün bombaların atıldığını, ülkenin hemen hemen tüm şehirlerinde insanların terör korkusuyla yaşadığını söyledi. Tüm bunlara karşı hükümetin tam bir aymazlık içinde olduğunu ifade eden Özgündüz ?Birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik ayakta duracağız. Türkiye gerçekten kritik bir süreçten geçiyor ?Laiklik kaldırılsın? diyen bir Meclis Başkanı var. Her gün bombalar yağarken hala ?Bomba düşüyor? diyen bir zihniyet var oysa bomba düşmüyor atılıyor. Kendi besledikleri teröristler ülkemize bomba yağdırıyor bunların gündemi başka. Bu gerici zihniyete, bu diktatöre bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz? dedi.

KIRIKKALE İLK SIRALARDA

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ise Kırıkkale´yi tanıdığını söyledi. Kırıkkale´nin Ankara´ya en yakın il olarak bir Cumhuriyet şehri olarak işsizlikte en üst sıralarda olmasının kabul edilir bir durum olmadığını söyledi. Yeşil CHP´li Milletvekilleri olarak özellikle mecliste ülkenin içinde bulunduğu durum ve iktidarın uygulamalarıyla ilgili çetin bir mücadele verdiklerini söyledi. Ülkenin içinde bulunduğu durumun hiçte hoş olmadığını belirten Yeşil Anayasa ve laiklik konusunda çok çirkin oyunların tezgâhlandığını belirtti. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Milletvekilleri daha sonra Balışeyh, Delice ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret etti.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli