?Bu Seçim Kırıkkale´nin kader seçimi?

?Bu Seçim Kırıkkale´nin kader seçimi?

?Bu Seçim Kırıkkale´nin kader seçimi?

Seçimlere 1 gün kala adaylar her gün seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. CHP adayı Hasan Biçer, seçim öncesi son mesajını verdi.

NE YAPTILAR?

CHP Kırıkkale Milletvekili Hasan Biçer´in seçim bürosu her gün yüzlerce insanlarla dolup taşıyor.  CHP Kırıkkale milletvekili Hasan Biçer bu seçim Kırıkkale´nin kader seçimi olacak. Bu yüzden herkesin sandığa gitmesi gerektiğini belirten Biçer, hiç kimse oy avcılığı yapmaya kalkmasını 1 Kasım hem Türkiye´nin hem de Kırıkkale´nin kader seçimi olacak. 13 yıldır iktidarda Kırıkkale´ye bugüne kadar ne yaptılar hiçbir şey.´´şeklinde konuştu.

DESTEK İSTEDİ

Biçer açıklamasının devamında ?şimdide kalkmışlar şunu yapacağız bunu yapacağız diyorlar. Acaba 13 yıldır Kırıkkale´ye ne yaptınız.  Kendi kasabanın köy yaptın.  Artık Kırıkkale insanın inanmıyor açıklamasında bulunan CHP Kırıkkale milletvekili Hasan Biçer işte bütün bunlar kendi yanlışlarını, yolsuzluklarını hatalarını gizleme telaşından başka bir şey değildir. Bunun için 1 Kasım seçimi ülkemiz açısından çok önemlidir. CHP iktidarıyla bütün haksız ve hukuksuzluklar son bulacak? dedi. Seçim öncesi son mesajını veren Biçer, herkesten destek istedi. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli