Anahtar Kelimeler: yoldan dönmeyeceğiz

?Bu yoldan dönmeyeceğiz?

?Bu yoldan dönmeyeceğiz?

?Bu yoldan dönmeyeceğiz?

SP İl Divanı toplandı

 

Saadet Partisi Kırıkkale il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Titiz, İl Yönetimi, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

 

105. PARTİYİ KURACAĞIZ

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Titiz, ?Biz bu milletin emeğini, alın terini bugüne kadar birtakım mihraklara ve onların işbirlikçilerine teslim etmedik. Bu yolda 5 partimizi feda ettik. Eğer milletimizin alın teri, göz nurunu, emeğini birtakım işbirlikçilere, sömürgecilere teslim etmeme hususunda 105. partiyi kurmak zorunda kalırsak, biz 105. partiyi kuracağız ve bu yoldan dönmeyeceğiz? dedi.

 

CİDDİ TAHRİBATLAR GÖRÜYORUZ

?Derdimiz koltuk meselesi değil? diyen Titiz, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Ülkemiz ekonomik, tarım, hayvancılık, sanayi, maden alanlarında zayıflamaktadır. Eğer ülke olarak zayıflarsak, dış mihrakların bu saldırılarının başarıya ulaşma ihtimali vardır. Önce ahlak ve maneviyatımızı güçlü hale getirmek zorundayız. Daha sonra faizsiz nizamı, adil bir düzeni kurmak zorundayız.

 

GENÇLER FAİZE BULAŞTIRILIYOR

Tarım ve hayvancılıkta alınan ithalat kararlarına da değinen Titiz, ?Gerek canlı hayvan ithalatı, gerek buğday, mısır ve arpa ithalatına bakılırsa ülkemizin daralma yaşadığını görürüz. Hatta 2012 yılında tarihimizde ilk defa sap saman ithal ettik. Türkiye artık büyüyememektedir. Bu bir yerden patlak verir. İşte terör, anarşi ve birtakım kalkışmalar bununla ilgilidir. Çare faizci ekonomik düzenden adil düzene dönmektir. Bunun reçetesi Saadet Partisi´ndedir. Gelin hep beraber kurtulalım diyoruz. Gençlere evlendirme yardımı yapıyorlar, faize bir defa bulaşmamış gencimizi faize bulaştırıyorlar, bankalara esir ediyorlar. ? diye konuştu.Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, "Bu sene sonunda seçim olma ihtimali hala güçlü. Erken seçim demiyorum. Hükümet erken seçime gitmeyecek, baskın seçim yapacak." dedi.

 

ERKEN SEÇİM DEMİYORUM

Sadece ülkede değil, bölgede ve bütün dünyada huzurun ve barışın tesisini sağlayacak olan tek anlayışın "milli görüş" anlayışı olduğunu belirten Vurgun, şöyle devam etti:"Sizler de mesuliyet altındasınız. Yakında seçime gitme ihtimali var. Bu sene sonunda seçim olma ihtimali hala güçlü. Erken seçim demiyorum. Hükümet erken seçime gitmeyecek, baskın seçim yapacak. ´Kimse hazırlanamadan gidelim ki vatandaşın gönlünü tekrar kazanalım. Vatandaşı bir endişeye sevk edelim, bak falancalar gelirse bu ülke mahvolur.´ 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli