Anahtar Kelimeler: Bunlar tehlikeli

Bunlar çok tehlikeli!

Bunlar çok tehlikeli!

Bunlar çok tehlikeli!

Kırıkkale´de kaç kişiler?

IRAK´ta DEAŞ terör örgütünün gerçekleştirdiği yaklaşık 1700 askeri öğrenci ve güvenlik görevlisinin ölümüyle sonuçlanan ´Spyker Katliamı´na katıldığı belirtilen M.H.A. Kırıkkale´de yakalandı. Daha önce de çok sayıda DEAŞ´lı yakalanmıştı. Durumu herkesi endişelendiriyor.

POLİS YAKALADI

IRAK´ta DEAŞ terör örgütünün gerçekleştirdiği yaklaşık 1700 askeri öğrenci ve güvenlik görevlisinin ölümüyle sonuçlanan ´Spyker Katliamı´na katıldığı belirtilen M.H.A. Kırıkkale´de yakalandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, kent merkezinde 3 ayrı eve yapılan operasyonlarda terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Irak uyruklu 3 DEAŞ üyesinin evlerinde yapılan aramalarda da bu kişilere ait cep telefonları ve bilgisayarlara el konuldu.

ENDİŞELENDİREN DURUM

Zanlıların sorgulamalarında M.H.A.´nın Irak´ta 1700 kişinin katledildiği ´Spyker Katliamı´na katıldığı ortaya çıktı. Soruşturma sonrası Kırıkkale Adliyesi´ne sevk edilen DEAŞ üyeleri M.H.A, M.A.M ve M.A.H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Hacılar F Tipi Cezaevi´ne gönderildi. Terör örgütü DEAŞ, 12 Haziran 2014´te Irak´ın Selahaddin kentine bağlı Spyker Askeri Üssü´nde yaklaşık bin 700 Irak askeri öğrenci ve güvenlik görevlisini infaz etmişti. Kırıkkale´de son üç ay içinde 30´a yakın DEAŞ´lı yakalandı. Bu durum herkesi endişelendiriyor. Kırıkkale´de daha kaç DEAŞ´lı olduğu bilinmiyor. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false