Anahtar Kelimeler: BUNLAR VATANSIZ MAHLUKLAR

BUNLAR VATANSIZ MAHLUKLAR

BUNLAR VATANSIZ MAHLUKLAR

BUNLAR VATANSIZ MAHLUKLAR

 

Partide bir araya geldiler

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´in katılımlarıyla basın toplantısı düzenledi. 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı toplantıda İl Başkanı Mürsel Akçay olayı duyar duymaz il teşkilatına geldiğini ve Cumhurbaşkanının meydanlara inin çağrısının hemen ardından gerek sosyal medyadan gerekse sms yoluyla vatandaşlara meydanlara inme çağrısı yaptıklarını ifade etti.

3 VEKİL İLE ORTAK BASIN TOPLANTISI

Ülke tarihine kara bir leke, milletimizin tarihine bir destan olarak geçen 15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´in katılımlarıyla basın toplantısı düzenledi. İl başkanlığı binası toplantı salonunda gerçekleştirilen basın toplantısında il teşkilatı ile birlikte ilçe başkanlar ve ilçe belediye başkanları da hazır bulundu. 15 Temmuz gecesi olayı televizyonlardan öğrenir öğrenmez il başkanlığı binasına geldiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay teşkilat mensuplarının ve vatandaşların ilk anlardan itibaren korkusuzca il başkanlığı binasına geldiklerini ifade etti. Akçay, Cumhurbaşkanının meydanlara inin çağrısının hemen ardından yaklaşık 300 bin SMS ile Kırıkkale halkına çağrı yaptıklarını halkında bu çağrıya meydanlara inerek cevap verdiğini dile getirdi.

NÖBETİ BİR AN OLSUN BIRAKMAYACAĞIZ

Halkın darbe teşebbüsünün ilk anlarından gösterdiği reaksiyonla demokrasiye tarihinde görülmemiş bir inançla sahip çıktığını dile getiren Akçay asırlar boyuca destanlar yazan milletimiz milli iradesi yeni bir destan yazmıştır. Teşebbüsün ilk anlarından itibaren belediye başkanımız, milletvekillerimiz ve genel merkezimizle sürekli koordine halinde hareket ederek gerek il başkanlığımızda gerekse meydanlarda olduk. Yine genel merkezimizden aldığımız talimatla 16 Temmuz sabahında Ankara´ya genel merkezimize hareket ettik. Sabahın ilk ışıklarında Ankara´ya ulaştığımızda cuntacı vatansızlar hala Ankara semalarında uçuş yapılıyorlardı. Genel merkezimizden ayrıldıktan sonra destek için Ankara il başkanlığına hareket ettik. Tekrara Kırıkkale´ye döndüğümüzde vatan ve demokrasi nöbeti için cumhuriyet meydanındaki yerimizi aldık? dedi.

PROVAKASYONA GELMEMELİYİZ

Millet iradesinin her şeyin önünde olduğunun, milletinde iradesine canı pahasına nasıl sahip çıktığını bütün dünyanın gördüğünü ifade eden Akçay ?Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımızın 2.inci bir emrine kadar demokrasi meydanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu davaya gönül veren insanlar olarak bu nöbeti sonuna kadar devam ettireceğiz. 15 Temmuz gecesi fetöcüler bu milletten aldıkları güçle bu milletin üzerine silah doğrultup ateşlediler. İnsanlıktan nasiplerini almamış olan bu hainlerin kullandıkları tanklar milletin inancına yenilmişlerdir. Hiçbir terör örgütünün bu millete gücünün yetmeyeceği kanıtlamıştır. Milletimiz provakatörlerin oyununa gelmemelidir. Tehlike bir süre daha devam etmektedir. Milletimizin demokrasiye olan inancı her şeyin üzerindedir. Milletimizin desteği ile hükümetimiz bu fetöcü örgütlerin üstesinden gelecektir? dedi.

OHAL DEVLETE KARŞI İLAN EDİLMİŞTİR

15 Temmuz gecesi olayların yaşandığı ilk gün Keskin´de olduğunu ve keskin ilçe teşkilatı ile birlikte hareket ederek ilk olarak Keskin´de ardından da Kırıkkale´de meydanlara indiklerini ifade eden Milletvekili Abdullah Öztürk ?Olaylara ilk gün müdahil olduk bu partiden öte bir vatan ve millet meselesidir. Milletimiz de ilk anlardan itibaren buna ciddi bir reaksiyon göstermiştir. 50yaşındayım çok miting ördüm ama 15 Tgecesi kalabalığı gibi kalabalı daha görmedim. Bu milletin demokrasiye inancıdır. Bunlar vatansız mahluklar. Aynı şeyi gezi olaylarında da 17-25 aralık süreçlerinde de denediler. Bir hareket bekliyorduk. Türkiye bu günlere çok zor kazanımlarla geldi. TSK bizim göz bebeğimiz. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Dikkatli olmak provakasyona gelmemiz gerek. OHAL ilan edildi. Milletimiz devletinin içinde yapılanan örgüte karşı OHAL ilan etmiştir. Ohal milletimize değil devletimizin içerisindeki yasa dışı yapılanmaya karşı ilan edilmiştir? dedi.

VATANSIZ HAİNLER

Ülke olarak zor günlerden geçildiğini ifade eden Milletvekili Mehmet Demir ?İnsanlar şerefi için yaşar ve ölür. Milletimiz 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu iradesiyle şerefi için ölebileceğini bir kere daha ortaya koymuştur. Bizlerde olay gecesi hemen Valimiz, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve İl Jandarma Alay Komutanımız ile bir kriz masası oluşturduktan hemen sonra ilk olarak il başkanlığımıza hareket ettik, ardından da milletimizle birlikte meydanlara indik. Böyle şerefli bir milletin vekili olmaktan gurur duyuyorum. Bir arada olacağız ve terör örgütlerine geçit vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız talimat vermeden nöbeti bırakmayacağız. Gerekirse bu uğurda öleceğiz ama demokrasiyi cuntacı teröristlerin eline bırakmayacağız. Hükümetimiz milletimizden aldığı destekle bu durumun üstesinden gelecektir? şeklinde konuştu.

CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKTIK

Bu ülkenin çok ihtilal yaşadığını ancak böyle askeri üniforma giyen alçaklarla hiçbir zaman karşı karşıya gelmediklerini ifade eden Milletvekili Ramazan Can ?15 Temmuz gecesi pozisyon olarak Ankara´da bulunuyordum. Milletimizin emanetine sahip çıkmak için derhal meclise hareket ettim. Medyalarda vatandaşlarımız nasıl ölmek için beklediyse bizlerde mecliste başımızdan bombalar atılırken demokrasi için ölmek pahasında bekledik. Milletimiz böyle bir alçaklıkla tarihi boyunca karşıya gelmemiştir. Oldukça hassas bir dönemden geçiyoruz. Milletimiz şu anda her zamankinden daha dikkatli ve duyarlı davranmalıdır. Kesinlikle provakatörlerin oyunlarına gelinmemelidir. Bunlar devletimizin içerisine yapılanmış bir örgüt olduğundan halen tehlike geçmemiştir. Ancak hükümetimiz bugüne kadar terörün üzerine nasıl kararlılıkla gittiyse bu virüsü devletin içerisinden temizleyecektir? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli