Bunu not alıyoruz sayın Mutlu Bakır!

Bunu not alıyoruz sayın Mutlu Bakır!

Bunu not alıyoruz sayın Mutlu Bakır!

Zamanı geldiğinde soracağız!

Tüm yolları yapacağız” dedi!

Haydi bakalım, göreceğiz!

Birkaç gündür personele attığı tokat” ile gündemde olan ve kamuoyunun büyük tepkisini çeken Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır, Halk Günü toplantısında çok dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Tüm yolları yapacaklarmış!

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan ve Saygılı'nın yine katılmadığı, katıldığı zaman da genellikle vatandaşı ayağına getirir gibi” makamında düzenlediği Halk Günü toplantılarının 44'ncüsü Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda dün gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır başkanlık etti, diğer başkan yardımcıları da ona eşlik eder haldeydi. Yerel seçimin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen, şehirde henüz hiçbir icraata imza atmayan Belediye ve yönetimi adına Mutlu Bakır, dikkat çekici açıklamalarda bulundu, şehirdeki problemleri bildiklerini söyledi ve baharla birlikte yol bütün mahallelerde yol çalışmalarına girişiceklerini vurguladı. Toplantıya katılan gazeteciler de bunu not aldı.

Sözü ile kendisini bağladı!

Bakır bu konuda şunları söyledi: Hepimiz Kırıkkaleliyiz, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Yol problemlerini A'dan Z'ye biliyoruz. Sizinde bildiğiniz gibi yol yapmak için, asfalt dökmek için hava şartlarının el verişli olması gerekiyor. Bu nedenle bahar ayına girdiğimiz şu günlerde geniş bir çalışma sistemi ile şehrimizdeki tüm yollara el atacağız. Sıkıntılı olan bütün mahalle ve sokaklarda çalışma yapılacak. Bunu bu sezon gerçekleştireceğiz. İnşallah daha güzel bir şehir için el ele vererek çalışacağız” dedi. Tüm yollara el atacaklarını söyleyen Mutlu Bakır'un bu söylediklerini gerçekleştirmek için uzun süre beklemek gerekmeyecek. Bahar geldi geliyor. Mutlu Bakır'ın söylediklerini yapıp yapmayacağını bahar gösterecek.

Artık gazeteciler de önemsemiyor!

Bu arada, tokat” hadisesi şehirde yankılanmaya devam ediyor. Şehir de Belediye'de tokat” ile adeta çalkalanıyor. Mutlu Bakır'ın sebep olduğu iddia edilen skandal olay herkesin dilinde. Belediye'den ve özellikle Mutlu Bakır'dan bu konuda bir açıklama bekleniyor. Ne Mutlu Bakır ne de Belediye konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı henüz. Mutlu Bakır'ın Halk Günü'nde bu konuda açıklama yapması bekleniyordu. Toplantıya katılan gazetecilerin de bu konuda soru sormadığı gözlendi. Gazetecilerin eskisi gibi artık Belediye haberlerini takip etmediği ve Belediye'nin de bunu bildiği için bülten gönderdiği söyleniyor. Yani gazetecilerin de şehir geneli gibi Belediye'den umudu kestiği, bir yıldır hiçbir icraat yapmadıkları için Belediye haberlerinin artık önemsenmediği vurgulanıyor. 



hasan sağlam
13.03.2015 09:44:02
2 yıldır bulut sitesi terminal arkasıyla ilgili belediyeyi aradık 499 sk çamur deryası site önü tarla heryer çukur dedik hala bişey yapılmıyor seçimden önce eski başkan göstermelik park yaptı kızılırmak lisesi altına birsürü para harcandı sonra bırakıldı içine ettiler sözde en pahalı evlerin olduğu semt ama hizmet sıfır tek yapılan çöp toplamak

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false