?Bütün insanımızı önemsiyoruz?

?Bütün insanımızı önemsiyoruz?

?Bütün insanımızı önemsiyoruz?

 

Sanayi esnafına ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçildiği günden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Saygılı geçtiğimiz gün ise çalışmalar kapsamında eski sanayi esnafını ziyaret ederek sordun ve dilekleri dinledi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geçtiğimiz gün sanayi esnafıyla bir araya geldi. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Saygılı, onlarla hoş sohbetler ederken; soğuk havada da ikram edilen çayı içti. Sanayi esnaflarının kendileri için önemli olduğunu belirten Saygılı, ?Şehrimize hizmet veren sanayici esnafımız ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Sanayimizin daha iyi şartlarda hizmet vermesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz? dedi.

PROJELER YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Her alanda vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Saygılı, kış aylarıyla birlikte hizmetlerinin de sürdüğünü söyledi. Mahalle, cadde ve sokaklarda belediye ekiplerindeki görevlilerin büyük çaba gösterdiğini vurgulayan Saygılı, ?Bu şehirde yaşayan bütün insanlarımıza yardımcı olabilecek ve hayatlarına renk katacak projeler yapmak için çalışıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde yaz aylarına doğru bazı güzel kendini daha iyi gösterecektir? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli