Anahtar Kelimeler: Çakıcı ajanslara kızdı

Çakıcı ajanslara kızdı...!

Çakıcı ajanslara kızdı...!

Çakıcı ajanslara kızdı...!

Cumhurbaşkanı´na hakaret davasından ceza alan Alaattin Çakıcı, bu haberi garip bir şekilde yayınlayan ve servis eden İHA ve DHA isimli ajanslara sert tepki gösterdi.

TEPKİ GÖSTERDİ

Alaattin Çakıcı´nın Basın Danışmanlığını yapan Turgay Zaim´den gelen yazıya göre: Bolu F Tipi Ceza Evinde yatan ve son günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu İzzet Baysal Uygulama ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılmış ve ameliyat olan Çakıcı´ya Cumhurbaşkanı´na hakaretten 10 ay ceza verildiği bildirilmiş ve çok sert bir mektup yayınlamıştı. Mektubunu bir kaç cesur haber sitesi haricinde kimse yayınlamamış, hatta İHA ve DHA bu haberi sadece  ?Çakıcı´ya Cumhurbaşkanı´na hakaretten 10 ay ceza verildi´ şeklinde çekmişlerdi. Bu duruma sert bir şekilde cevap veren Çakıcı DHA ve İHA´ya sert sözlerle yüklendi.

AÇIKLAMA YAPTI

Çakıcı, ?23.3. 2017 tarihinde tarafından bildirilen haksız yere mahkemenin verdiği kararı yasal olarak İHA ve mezhebi ve kıblesi belli olmayan batının uşaklığı yapan DHA hakkım olan bu adaletsiz hukuki gasp eden, 15 Temmuzdan sonra basın ve devletin değişik birimlerinde yaşanan depremden sonra Türkiye´deki AKP kökenli, genç hukuk fakültelerinden savcı ve hakim atayan hükümet ve Recep Tayyip Erdoğan bağımsız yargının ırzına geçmiştir.? dedi.

BASIN AHLAKI VURGUSU

Alaalttin Çakıcı şöyle devam etti: ? Rizeli Recep Efendi´nin hiçbir dönem makamına bir laf söylemedim. İnternetteki ve mahkemedeki yazışmalarında ve ifadelerinde bellidir. 15 Temmuzdan sonra kendisi için hiçbir söyleyemeyeceğime söz vermiştim. Devletin bekası için. Ama bu nefsindeki egoyu sıfırlamayan, hangi etnik gruba mensup olduğu bilinmeyen, Nüfus kağıdında sadece Türk vatandaşı yazan, masonların iktidara getirdiği, Tayyip denen bu insanı dünyaya ve insanlığa milli çıkarları için, ikinci dünya harbinden sonra bir Tsunami yaratan, toplumları bir erozyona sürükleyen, toplumları mahveden, yeraltı madenlerini sömüren, ABD ve batılı emperyalizmin yıllarca onlara uşaklık yaptığı Aziz Türk milleti tarafından bilinmektedir´ dedi.  Çakıcı, İhlas Haber Ajansına ?Eski Amerika emperyalizminin uzantısı şu anda Tayyip´e köpeklik yapan İHA delinen dönek bir ajanstan ve yöneticilerinden basın ahlakı beklemek hata olur´ diyerek sert tepki gösterdi.

DÜRÜSTLÜĞE İHANET

Çakıcı ?23.3.2017 tarihinde haksız verilen ceza tarafıma verildikten sonra, tebliğ edilen ve yasal hakkımı ulusal medyada paylaşan arkadaşıma 3 defa tepki dilekçemi vermeme rağmen sadece Ceza aldığım ulusal ve basın ve Batı menşeli bazı Haber sitelerine yansıtan İhlas Haber Ajansı denilen eski Amerika emperyalizminin uzantısı şu anda Tayyip´e köpeklik yapan İHA delinen dönek bir ajanstan ve yöneticilerinden basın ahlakı beklemek hata olur.? Çünkü dünyada basının literatüründe anlama dünya haklarının bağımsız sesidir. Basın mensupları tarihçiler, sosyologlar, sosyal bilimlerin bütün dallarında ve dinler tarihinde yanlış ve yanlı yazmak insanla dürüstlük kavramına bir ihanettir.

MEZHEBİ VE KIBLESİ?

DHA´ya gelince onun mezhebi ve kıblesi belli değildir. Bugüne kadar hiçbir yerde Karadeniz şivesi kullanmadım. Ben Türk oğlu Türküm. Annem, Babam Karadeniz lehçesi ile konuşur. Ben 6 yaşına kadar Karadeniz´de büyüdüm. İstanbul´da varoşta yaşadım. Son 40 yılda 2 defa dünyayı gezdim bazen kızdığımda Karadenizli moduna geçerim kamuoyundan özür dilerim bu cümleyi kullanmak istiyorum ?Ula Onun bunun Uşakları? korku imparatorluğuna değil Allah´a hizmet edin. İHA bu yanlışı sakın unutma. Şimdi bu cümlemi tehdit anlarlar hiç önemli değil. Alıyorlarsa Beştepe´deki Sultan´dan yardım isteyebilirler´ dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli