Çakıcı için ?çelenk? açıklaması!

Çakıcı için ?çelenk? açıklaması!

Çakıcı için ?çelenk? açıklaması!

?Sahtecilik yapmayın!?

Kamuoyunu bilgilendirdiler!

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı´nın avukatı, yakın dostları ve yeğeni tarafından son günlerde yaşanan bir olumsuz gelişme konusunda hem bilgi verildi ve hem de uyarı yapıldı.

AÇIKLAMADA BULUNDULAR

Bolu F Tipi Cezaevinde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı´nın Avukatı Can Sevin, yakın dostları ve akrabaları tarafından son günlerde yaşanan bir gelişme konusunda kamuoyuna bilgi verildi. Çakıcı adına açıklama yapan Avukatı Can Sevinç, yakın dostları Yusuf Teke ve Üzeyir Çakmak´tan işe yeğeni Cihan Çakıcı, son günlerde bazı açılış ve sosyal etkinliklerde Alattin Çakıcı adına çelenk gönderildiğini söyleyerek Çakıcı isminin reklam aracı olarak kullanıldığını belirttiler ve buna dikkat edilmesini istediler.

SAHTECİLİK YAPMAYIN!

Kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?Gerekli bilgilendirme!!! Son zamanlarda yeni açılan işyerlerinde ya da herhangi bir sosyal etkinlikte "Alaattin Çakıcı" adına, ağabeyimiz göndermiş gibi çelenkler sergilenmektedir. Burada işyerini açan kişi ya da sosyal etkinliği düzenleyenler, ağabeyimizle bağları varmış, çelengi ağabeyimiz göndermiş imajını reklam ediyorlar. Bu yönde izinsiz, sorumsuz, farklı maksatlarla kendilerinin yaptırdığı çelengi, Alaattin ağabeyimiz göndermiş gibi reklam malzemesi olarak kullanan kişileri bu sahtecilikten vazgeçmeye davet ediyoruz. Aksi takdirde teşhir edeceğimizin bilinmesini istiyoruz... (Av Can Sevinç, Yusuf Teke, Cihan Çakıcı, Üzeyir Çakmaktaş)?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli