Anahtar Kelimeler: Çakıcı karara sert çıktı

Çakıcı karara sert çıktı!

Çakıcı karara sert çıktı!

Çakıcı karara sert çıktı!

Çakıcı´dan karar açıklaması!

?O kişiler araştırılsın?

?Kararı tanımam?

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan Ünlü Kabadayı Alattin Çakıcı, Bolu İnfaz Hakimliğinde görülen bir davada alınan karara itiraz etti ve sert açıklamalarda bulundu. Çakıcı, konuyla ilgili olarak da Cumhurbaşkanlığı´na yazı yazdı ve durumu anlattı.

KARARI KABUL ETMİYORUM

Dava, Alattin Çakıcı´nın avukatı ile görüşmesinde odada görevli bulundurulması, kayıt cihazı olması ve evraklara el konulmasına yönelik itirazdı. Hakimlik, görevli ve kayıt cihazı bulundurulması ve evraklara istenildiğinde el konulması yönünde karar alırken, Çakıcı buna itiraz etti ve tepki gösterdi. Bolu infaz Hakimliği´ne gönderilmek üzere itirazda bulunan Çakıcı, ?Bu karar FETÖ çetesinden şu anda tutuklu bulunan Edirne Cezaevi Savcısı Cevat Gül talebiyle alınmıştır. İrfan Sezgin Bolu F Tipi Cezaevi görevlisi iken FETÖ davasından tutuklanmıştır. Anayasada mahkum ve avukat görüşmeleri kayıt altına cihaz ile alınamaz, evrakları incelenemez diyor.

BUNLAR DA MI FETÖCÜ?

Bunu ben değil Anayasa hukuku söylüyor. Sayın Cumhurbaşkanı neden Fetöcülerle mücadele ediyor? Onların aldığı karar nasıl uygulanıyor? Bolu cezaevinde hiçbir olay vuku olmadığı halde bu kararı kabul etmiyorum. Savcılar incelensin. Edirne´deki Cevat Gül Fetöcü, İrfan Sezgin Fetöcüdür. Fetöcülerin talebiyle mi karar veriyorsunuz? Sayın Cumhurbaşkanı FETÖ ve Devletin kılcal damarlarına kadar inen bu hain çete üyelerinin inlerine gireceğiz diyor. Bu kararı alan hakimde mi Fetöcü? Sayın Başsavcım, bu ülkede kimin ne olduğu belli değil, sisli havada çakallar olduğu yerde yatarlar. Devlet görevlilerinin ya gözleri sisten kapanmış ya da ülkemizin geçirdiği sürecin son derece tehlikeli olduğunu unutmuş? dedi.

YA DUYMADILAR YA DA?

Bu gelişme üzerine Cumhurbaşkanlığı makamına da UYAP üzerinden bir mektup yazan Çakıcı, şunları söyledi: ?Sayın Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğunuz yiğitlik, Türk siyasi tarihine omurgalı bir Cumhurbaşkanı olarak yazıldı. Size 15 Temmuz´dan çok evvel Yusuf Suresi´ni dinleyin demiştim. Bir ilahiyatçı kadar surenin anlamını biliyorsunuz. Size kardeşleriniz, sizi kuyuya atacak demek istemiştim. Bugün bana tebliğ olunan üç sayfalık dilekçeden haberdar olmadığınızı tahmin ediyorum. Buradaki savcılar sizin Fetöcülerin inlerine gireriz cümlenizi ya duymamışlar ya da kulak arkası ediyorlar.

AYNI KEFEYE KOYUYORLAR

Sayın Cumhurbaşkanı, Allah´a iman etmiş hiçbir canlı Allah´tan başka kimseye biat etmez. Adım Alattin Çakıcı? Ne Türkiye Cumhuriyetinde ne de başka bir yerde bu canı Allah verdi, yine o alır. Ben önce Müslüman, sonra Türküm. Toprağın altında da üstünde de? Sonra Ülkücüyüm, toprağın altında da üstünde de. Hiçbir etnik guruba düşman değilim. Ama vatan hainlerine düşmanım. Milletime söz verdim, Fetöcü vatan hainleri ve diğer tüm hainler tükenene kadar toprağın altında da üstünde de bu devletin yanındayım. Ama nefsi olarak şahsınızın yanında değilim. Devletin başı olduğunuz sürece sizin yanınızdayım. Tabii 78 milyon aziz milletimize vermiş olduğunuz sözleri tuttuğunuz sürece. Efendim hiçbir hapishanede kedi gibi yatmadım. Bunu siz de Adalet Bakanı da genel müdür de gayet iyi biliyor. Beni darbeci Amerikan uşağı Fetöcülerle, PKK´lılarla bazı fitneciler aynı kefeye koyuyor. Bu konudan haberiniz var mı bilemem, şahsınıza ve makamınıza arz ederim.?

BUNLAR ARAŞTIRILSIN

Çakıcı, mektubunun son bölümünde bir de not paylaşarak şunları söyledi: ?Bu kararı aldıranlar, Cevat Gül Edirne´deki olayların baş sorumlusu şu anda karısıyla birlikte tutukludur. Cevat Gül´ün eşi üç sene Fetö´nün sekreterliğini yaptığını siz de bilmektesiniz. Bolu Cezaevi Savcısı İrfan Sezgin, aynı kararı burada uygulamak istiyor. Lütfen bu kararı alan hakimler ve Cezaevleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Belviranlı araştırılsın.? 

SEVENLERİNE SESLENDİ

Çakıcı, sevenlerine ve dostlarına da seslenerek şunları söyledi: ?Değerli dostlarım ve sevenlerim, Sayın Cumhurbaşkanımıza yazmış olduğum üç sayfalık dilekçemden etkilenmeyin. Ona hakaret eden her birey bana da hakaret etmiş sayılır. Şu anda devletimizin ve devletimizin başında olan Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Bizler ancak Allah´a biat ederiz. Bizlerden bunun dışında kimse bir biat beklemesin. Bir Müslüman ülkücünün bundan başka bir yaklaşımı olamaz. Allah´a biat, devlete sadakat şiarımızdır. Yurt içi ve yurt dışındaki sevenlerime sevgiler. Rabbimin rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false