Anahtar Kelimeler: Çakıcı kime kızdı

Çakıcı kime kızdı!

Çakıcı kime kızdı!

Çakıcı kime kızdı!

Bu kez çok sert açıklama yaptı

Çakıcı Cezaevleri Genel Müdürlüğüne yazdığı mektubunda Cezaevleri Genel Müdürünün, bir milletvekili ile yaptığı konuşmayı aktardı. Milletvekilinin Cezaevleri Genel Müdürüne "Alattin abi her şeyi yapar ama, milletin karısı ile, çocuğuyla uğraşmaz" dedi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Çakıcı ?Senin memleketinde benim ağabey, dost dediğim onbinlerce dostum var. Ve senin memleketin olan Elazığ´dan adam çıkar. Zaza kökenli olduğunu söylüyorsun, Zazalar adamdır. Senin meşrebin nedir? 3 aylık Adalet Bakanlığı yaptığın dönemde tepeden inme emirle bana yapmış olduğun yanlışı biliyorum´ dedi. Çakıcı M. Fatih Belviranlı için ise "Siz işinize gelmeyeni ya vatan haini yapıyorsunuz ya da sizin gibi düşünmediği için Müslüman yerine bile koymuyorsunuz. Bir cezaevleri Genel Müdürlüğü yardımcınız var, M. Fatih Belviranlı. Yıllarca Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a çağrıda bulundum´ dedi.

?BU ADAM ARAŞTIRIN´ DEDİ

Mektubunda "Bütün Tıp Fakültelerinden aldığım raporları dinlemeyen emirle hastane ve Cumhuriyet Savcıları ve cezaevleri müdürlüğüne baskı yapan çarpık bir adalet sisteminin varlığı söz konusu olursa Devlet yıkılmış demektir´ diyen Çakıcı şöyle devam etti: ?M. Fatih BELVİRANLI ya Doğulu Kürt kökenlidir yada Konya çevresine gelmiş eski yerleşmiş bir Kürt kökenli ailenin çocuğudur. Kendisini hiç tanımam. ?Nedir benimle alışverişin elini çabuk tut´ diye 2 defa yazı yazdım. Bu 3. defa. Allah aşkına elini çabuk tut. 4.´de kaybedersin başarılı olamazsan Sayın Enis Yavuz Yıldırım bu lafım ilk defa sana da kullanıyorum. Elini çabuk tut. Seninle görüşen milletvekiline utanmadan demişsin ki ?Alaattin Çakıcı´dan ailelerimiz rahatsız? nasıl utanmadan bu lafı bir mebusa söylüyorsun? Ne biçim erkeksin sen? 1 aydır ameliyat oldum, bugün taburcu oldum, yürüyemiyorum. Eğilemiyorum. Normal tuvalete çıkamıyorum.

O HÂLÂ EVET PEŞİNDE

Ameliyattan evvel  İ.B.Ü Tıp fakültesi yeni almış olduğum raporda "yanına biri verilmeli" şeklinde belirtmesine rağmen, bu cezaevinin gel git akıllı yasaları ihlal eden, devletin vermiş olduğu kurul raporlarını hiç sayan Feruh Kayalı denen muhacir kökenli cezaevi müdürü bu cezaevini adil yönetemiyorsa, devletin vermiş olduğu raporlardan kendini görüyorsa bu işi yapmasın. Başsavcı için bir şey diyemem. Haksız yere bana 10 aylık verilen cezadan mahkemeye çağrılmadan gıyabımda verilen ifadem alınmadan verilen bu karardan dolayı sayın Tayyip Erdoğan´ın adaleti nefsi ve kendi çıkarlarını düşündüğünü basında söylediğim için mi böyle oluyor? Ülke ve coğrafya yanıyor. O hala evet hayır peşinde.´

VATAN HAİNİ MİSİNİZ?

Mektubun sonuna bir NOT ekleyen Çakıcı, ağır ifadeler kullanarak "Geldiğim gün bir baş memur 3 infaz  memurunun yanında ?hastalığa senin kadar çok olmayan sen ki ameliyattan geldin, hareket edemiyorsun. Kurul kararıyla ona 4´lü tek odalarda arkadaşlarının yanına verdiler, yarımcı olsunlar ve ihtiyaçlarını karşılasınlar diye´ Enis Yavuz Yıldırım, sen PKK´lı mısın? Kürt kökenli M. Fatih Belviranlı siz devletin içine sızmış vatan haini misiniz? Vatan haini ile işbirliği yapan onlarladır. İdare ve gözlem kurulu kararıyla sıhhat konusunda yardımcı olunuyor da, benim sıhhatimle ilgili siz mi karar vereceksiniz? Devletin içindeki Tayyip Erdoğan´ın köpeği, Tayyip Erdoğan´a köpeklik yapmıyorsunuz, mensup olduğunuz etnik gruba birileri dağda hizmet ediyor, sizler de devlet içinde hizmet ediyorsunuz." dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli