Anahtar Kelimeler: Çakıcı mahkemeye çıkmadı

Çakıcı mahkemeye çıkmadı!

Çakıcı mahkemeye çıkmadı!

Çakıcı mahkemeye çıkmadı!

Avukatı Can Sevinç açıklamada bulundu

Bolu F tipi yüksek güvenlikli cezaevinde yatmakta olan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı sağlık sorunları sebebiyle Bolu 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cezaevleri genel müdür yardımcı Mehmet Fatih Berlivanlı hakkındaki duruşmasına katılmadı.

AVUKATI AÇIKLAMADA BULUNDU

Bolu F tipi yüksek güvenlikli cezaevinde yatmakta olan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı sağlık sorunları sebebiyle Bolu 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cezaevleri genel müdür yardımcı Mehmet Fatih Berlivanlı hakkındaki duruşmasına katılmadı. Alaattin Çakıcı´nın avukatı Can Sevinç adliye çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Alaattin Çakıcı´nın yazmış olduğu iki sayfalık dilekçeyi mahkemeye sunduğunu söyledi. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi. Çarpıcı ifadelerin olduğu dilekçe şu şekilde:

?Sayın Mahkeme Hakimim?

Hastalıklarım nedeniyle ifade veremediğim için doktor raporumu da dilekçeme ekliyorum.

İddianamede ifade edilen "masondur" cümlesi bana aittir. Sözüm asla Cumhurbaşkanlığı makamına söylenmemiştir. 15 Temmuz´dan evvel söylediğim bir sözdür. Ağızdan çıkan söz inkar edilemez. Masonlukta millet kavramı yoktur, siyonizme hizmet vardır.

15 Temmuz´dan sonra ülkemizde gelişen süre. ve uluslararası devletimizin dik duruşu, cumhurbaşkanımızın 10 Kasım 2016´da topluma vermiş olduğu mesajdan dolayı bu millet kendisine teşekkür eder. Diyor ki; Fatih Sultan Mehmet Han milletine güvendiği için Bizans´ı tarih sahnesinden sildi. 1. Dünya Harbi´nin bitiminin akabinde payitahtı işgal eden emperyalist güçlere Mustafa Kemal Paşa " geldikleri gibi diyerek, Anadolu´ya geçip milletine güvendiği için milletiyle birlikte Osmanlı´nın küllerinden Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ni kurarak, Cumhuriyet bize " GAZİ´NİN EMANETİ" demiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız kullanmış olduğu, Atatürk ile ilgili sözleriyle Atatürk düşmanı olmadığını topluma deklare etmiştir. Bu sözleri sahte Atatürkçü´leri rahatsız etmiştir. Vatansever gerçek Atatürkçü´lerin bu söylemden dolayı mutlu oldukları inancındayım.

Yıllar evvel milli görüş gömleğini çıkardığını söylemişti. Son 1 yıldır temeli milli olan Müslüman bir Türk milliyetçisi gibi Allah Nizamı´na hizmet ettiğini vurgulamaktadır. Bu milliyetçilik kavramı, kafatasçılık düzeyinde değil, başka milletlere saygı, kendi milletine itina ve özen gösterdiği son 1 yılda bilinmektedir.

Bu zorlu süreçte, yurtiçi ve sınır ötesi devletimizin bekası için İslam´ın ve insanlığın düşmanı batının üst aklına hizmet eden terörist hainlerle yapmış olduğu mücadelede milletimizle, TSK ile, Polis teşkilatımız ile bir uyum içerisinde, Aziz Türk Milleti´nin desteğini de alarak; adalet, eşitlik, din ve vicdan özgürlüğü, devlete hainlik yapmayan her etnik mozayiğe adil olduğu sürece Aziz Millet´imizin desteği ile "Terörsüz Bir Türkiye"nin sınırlarının güvenliği sağladıkça tarih süreci içerisinde minnetle anılacaktır.

Şahsıyla ilgili "mason" cümlesi bana aittir. İnsanlar birbirlerini sevmek zorunda değildir. Bu cümlelerimle ilgili kendisine yalakalık yapmıyorum, yapmam da! Fotoğrafı doğru okumak insanlığın bir gereğidir.

Mehmet Fatih Berlivanlı ile ilgili söz bana aittir. Sözümün arkasındayım. Mahkemenizin her iki suç için vereceği karara saygılıyım. Avukatım Can Sevinç bu dilekçeyi huzurunuza gelemediğim için mahkemenize sunacaktır. Bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.

15/11/2016 Alaattin ÇAKICI?



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false