Çakıcı´dan bazı gazete ve gazetecilere uyarı!

Çakıcı´dan bazı gazete ve gazetecilere uyarı!

Çakıcı´dan bazı gazete ve gazetecilere uyarı!

?Hrant Dink´e üzüldüm!?

?Ya devlete sahip çıksınlar

ya da savundukları yerde

yaşasınlar??

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, ulusal medyadan bazı gazeteler ve gazetecileri uyaran bir mektup yayınladı. Çakıcı, mektubunda dikkat çekici konulara değindi.

İŞTE O MEKTUP

Kamuoyuna yayınlanan mektupta Çakıcı şunları söyledi: ?Sayın Kamuoyuna Saygılarımla arz ederim?

ABD´ye ait CNN, CNN Türkiye Temsilciliği, Milliyet, Posta, Habertürk ve Sözcü denen Fetö´nün artığı !

Siz sayın Tayyip Erdoğan´a 15 temmuz öncesi kullandığım kelimeleri manşet yapıyordunuz. Hele Sözcü denen, ABD ve Hristiyan Milletler Cemiyeti olan AB´nin yıllardır bu ülkedeki ajanları, kendinize sıkışınca Atatürkçü dersiniz. 40 yıldır tanıdığım Uğur Dündar dışında hiçbiriniz Atatürkçü değilsiniz. Hala batının uşaklığını yapıyorsunuz. Ben hiçbir partinin mensubu, ırkçı ve faşist değilim. Fetö artığı Sözcü gazetesi ! Yeri geliyor dümenden askeri savunuyorsunuz ! Sizlerin ruhuna işlemiş, vatan sathının her zerresine zarar vermek için bukelamun gibi şartlara ayak uyduruyorsunuz.

İçinizde bir yiğit varsa, anama da aileme de dil uzatır. Adım kabadayıya çıkmış olabilir. Mafya babası diye bazen de organize suç örgütü lideri diye yazıyorsunuz. Köşe yazarlarınızda profesörler de var. Kendileri almış oldukları mesleki eğitimin dışında kendilerini entelektüel mi zannediyorlar.  İçinizde erkek varsa bana her türlü küfrü edebilirsiniz. Batıya uşaklık yapan solcu geçinen yazarlar, mesleğinize ihanet ediyorsunuz. Dünyanın her yerinde gazeteler halkın hür sesidir. Ülkesi ve insanlık adına kutsal bir meslek olan gazeteciliği yaparken, insanlığa ve devletinize hizmet edin. Yine diyorum, AK Partili olan Alaattin Çakıcı´nın annesi mezarında hortlasın !

Devletimiz bu zorlu süreçten geçerken, ülkemiz ve Ortadoğu yanıyor. Damarlarında hangi kanı taşıyorsa ülkenin bekası için, hangi etnik gruba mensup olursa olsun gövdesini taşın altına koyan bu devletin asli vatandaşıdır.

Tayyip Erdoğan´ı sevmiyorum, sevmek zorunda değilim. Ama devleti sevmek zorundayım. Makamı için kafamı giyotinin altına koyarım. Haber servisinizden hakkımda isimsiz bir yazı yazılırsa Allah şahidim olsun o genel müdürü bayıltırım. İsterseniz arkanıza PKK, DKHP-C, ABD ajanlarını ve batılı gizli servisleri alın.

64 yaşıma kadar onurumdan taviz vermedim. Düşünce eyleme dönüşmediği sürece her düşünceye saygı duyarım.

Ergenekon davasında bazı tutuklu basın mensupları hatun gibi sessiz kaldı. 4.5 saat orayı ayağa kaldırdım. Haksızlığa karşı direndim. Bu arşivlerinizde mevcuttur. Ben başkaları gibi Tayyip Erdoğan´a biat etmiş insan değilim. Bazen birilerini gündeme taşıyorsunuz. Beni o kişiyle karıştırırsanız yanılırsınız ! Temel insan hak ve özgürlüklerinden bahsediyorsunuz. 14 hastalığım varken, 5 aydır Ankara raporlarımla ilgili dilekçelere cevap vermeyerek bana modern idamı uygulamaktır. Neden sessiz kalıyorsunuz ?

Herhangi bir vatan haini terörist veya gazetecinin serbest bırakılması için AİHM´ye ve dünyaya şikayet ediyorsunuz. Yabancı gizli servislere hizmet edenlerin bu aziz devlete ne faydası olur ?

Bu yazıyı size yazıyorken ne sayın Tayyip Erdoğan´a, ne hükümete, ne AKP mensuplarına ne de Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapan kasketliye yalakalık yapmam !

Tarihçi ve gazeteci yalan atıyorsa ne tarihçidir ne de gazetecidir.

Bu yazıyı yazan Alaattin Çakıcı yasaları ihlal etmiş olabilir, otel kumarhanesi işletmiş olabilir, 27 yıl öncesine kadar tahsilat yapmış olabilir, haram para yemiş olabilirim. Faizli ve irinli para kazanmadım. İrinli para olan uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapmadım, kerhane işletmedim, yetim hakkı yemedim. Devleti soyan büyük holding sahiplerinin tepesine bindim. Dünyanın ve Türkiye´nin her yerinde insanlarla bölüştüm.

Süt kadar beyaz değilim. Gri karaktere de sahip değilim. Katranlaşmış bir vicdana da sahip değilim.  Bu gazetelerde çalışan ekmek parasından olmamak için sesini çıkarmayan gazeteciler sözlerimden dolayı lütfen kusura bakmasınlar. Batının güdümündeki patronlarına uşaklık yapanlar benim için onurlarını yitirmişlerdir. Sizin ne olduğunuz belli değil ! Atatürkçüyüm deyip PKK´lıları, geçmişte FETÖcüleri savundunuz. 40 yıllık dostum Uğur Dündar gerçek bir Atatürkçüdür, kendisine de ağabey diye hitap ederim. Onunda dışında Allah sizi bildiği gibi yapsın.

NOT: Gazetelerinizi takip eden, okuyan hiçbir vatandaşa sözüm yok. Sözlerim gazete yöneticilerinedir. Hükümet yanlısı gazetelerin içindeki bazı gazeteciler de yeri geldiğinde PKK´yı savundular barış sürecinde. Yeri geldi toprağı bol olsun rahmetli Hrant Dink´i savunurken Gregoryan mezhebini kabul etmişlerdir. Allah şahidimdir Hrant Dink´e insan olarak üzüldüm.? Bu ülkede güvercinler kadar ürkeğim, ama bu ülkede güvercinlere dokunmazlar ? demişti

Bu işi organize eden kişiler genç çocukların milli duygularını kullandılar. Yönlendirenler vatana ihanet etmişlerdir. Ermenilere bu kadar düşman iseler ASALA´nın Paris temsilcisi Aratoryan´ın avukatı milletvekilini Fransa´da öldürtseydiler, Türkiye´yi Ermeni- Türk sorunuyla karıştırdıkları gündeme gelen dönem Paris´te, Londra´da, New York´ta Türk düşmanlığı yapan Ermeni lobilerinin liderlerinden birini öldürtseydiler bu genç çocukları yönlendirenlere o zaman saygı duyardım.

Dünyayı 2.5 defa dolaştım, dünyanın değişik ülkelerinde halka Türkiye özlemi duyan, özleyen yüzlerce Ermeni´ye rastladım. Örnek veriyorum. Buenos Aires´te Regulata bölgesinde milli basketçi Agop´un otelinin her yerinde Türk bayrağı vardı. Bunu bu millet biliyor mu ?

Ama ABD´nin, Fransa´nın, İngiltere ve emperyalist ülkelerin gizli servislerinin bir asırdan beri dünyaya yayılan Ermeni diasporasının Türk Düşmanı olarak bir asırdır bilinçaltılarına işlemektedirler. Türkiye Cumhuriyet´inde yaşayan Ermeni vatandaşlarımız Osmanlı´nın bakiyesinden Aziz Türk Milletine emanet olup özbeöz Türk vatandaşıdırlar.

2 kutuplu medyadaki gazeteciler ya devletlerine sahip çıksınlar, ya savundukları memleketlerde yaşasınlar.

Dünya ve Türkiye´deki tüm namuslu gazetecilere arz ederim. 16/02/2017?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli