Anahtar Kelimeler: Çakıcı samimi açıklamalar

Çakıcı´dan samimi açıklamalar

Çakıcı´dan samimi açıklamalar

Çakıcı´dan samimi açıklamalar

Cumhurbaşkanı´na seslendi!

Önemli konularda

Araştırma istedi?!

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, UYAP üzerinden kamuoyuna ve Cumhurbaşkanı´na seslendiği bir mektup yayınladı. Çakıcı, istihbarat konunda geçmişten bazı isimler vererek bunların yaptığı bazı işlerin araştırılmasını istedi ve Cumhurbaşkanı´na da seslenerek, pozitif yaklaşımlarını desteklediğini söyledi.

BUNLAR ARAŞTIRILSIN

Çakıcı, mektubunda Mehmet Eymür ve onun MİT ve diğer bazı konulardaki ilişkilerinin, Fetullah Gülen ve eski Savcı Zekeriya Öz´ün durumu ve bazı temaslarının incelenmesini istedi. Kendisinin Zekeriya Öz ile yaptığı bir görüşmeyi de aktaran Çakıcı, Hiram Abbas´ı öldürenlerin bulunmasını istedi. Eymür´ün kendisi hakkında düzmece raporlar hazırladığını da söyleyen Çakıcı, Cumhurbaşkanı´nın bunları ortaya çıkarmasını istedi. Mehmet Eymür´ün MİT´e yerleştirdiği isimler olduğunu ifade eden Çakıcı, bu görevlilerin de CIA´ye hizmet ettiğini belirtti. Bütün bunların araştırılması gerektiğinin altını çizen Alattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı´na bununla ilgili talimat vermesi gerektiğini vurguladı.

MERT DİRENİŞE TAKDİR

Mektubunda Cumhurbaşkanı´na da seslenen Çakıcı, Cumhurbaşkanı´nın 15 Temmuz sonrasındaki duruşu ve pozitif tavrını beğendiğine işaret ederek, ?Sayın Cumhurbaşkanım? Özveri göstererek toplumu kucakladınız ve davalarınızı geri aldınız. Davaların açıldığı güne kadar ne söz söyledimse, bazen uyarı, bazen sert tepki o sözler bana aittir. Mahkemeye çıksam bile Müslüman söylediği sözü inkar etmez. Size yalakalık yapmıyorum. Yapmam da? 15 Temmuz´dan sonra o yiğit ve mert direnişinizden dolayı ömrünüz yettiğince bu şekilde dik durduğunuz ve devletin bölünmez bütünlüğüne gönül verdiğiniz sürece Mısırlı Rabia´nın sevgisini kalbinize gömdünüz ama milletimizin 4 ana ilkesi olan ve vazgeçilmeyen 4 rabıta söyleminizi şeref ve namusum için sözlerinizden onur duyuyorum.

BUNLARI KALBÎ SÖYLÜYORUM

Lütfen bazı partizanlık yapan kişiler 78 milyonu partilere göre ayırmasın. Arada bazı boş sözler söyleyip partizanlık yapmaktadırlar. Efendim biz bir milletiz, partiler açılır kapanır. Hükümet değişir yenisi gelir. Doğrusu 4 rabıtada söylediğiniz sözler aziz Türk Milletidir. Bu millet sizi yüceltti. Doğru duygularınız dahi olsa bile o duyguların önüne lütfen aklınızı koyun. 81 vilayetin il ve ilçelerinde Aziz Türk Milletinin iççinde sevmeyen bile artık Tayyip Erdoğan diyor. Siz de parti gözetmeksizin 78 milyon her etnikten mozayiği bağrınıza basın. Bölücü vatan hainleri hariç nüfusumuzun 79 milyon (ben hep 78 milyon yazıyorum) çünkü 1 milyon yurt içi ve yurt dışında bölücülük yapanları ayırıyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Lütfen, asil insanlar doğru sözlere kızmaz. Bu yazdıklarımı yalakalık görüyorsanız, benimle ilgili davalarınızı geri çekmeyin. Bu sözümü ve bu yazı içerisindeki tüm sözlerimi Allah şahit kalbi söylüyorum. Rabbim sizi, evlatlarınızı, torun ve çocuklarınızı tüm aile üyeleri ve aile yakınlarınızı devlete sahip çıktığınız sürece kaza ve beladan korusun, yücelmenizi nasip etsin? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli