Anahtar Kelimeler: Çalışma neden durdu

Çalışma neden durdu!

Çalışma neden durdu!

Çalışma neden durdu!

2 yılda bir köprüyü yapamadınız!

Eziyet daha ne kadar sürecek?

Terminal Kavşağı bölgesinde yapılan çalışma bir türlü tamamlanamadı. Katlı kavşak çalışması durdu. Neden durduğunu ise bilen yok!

NEDEN DURDU?

Terminal bölgesindeki kavşak çalışması yaklaşık 2 yıl önce start aldı. Kısa sürede tamamlanması bekleniyordu ancak çalışma bir türlü bitirilemedi. Şu anda durmuş olan inşaat çalışmasının neden durduğunu bilen yok, buna açıklama yapan da yok. İddialara göre projede hesap hataları yapıldı ve üst geçit şeridinin biri tamamlandı, diğeri ise hesap hatasından dolayı yapılamıyor. Belediye´nin yakından ilgilendiği çalışmanın durmuş olmasına yönelik kamuoyunu bilgilendirici bir açıklama bekleniyor.

IŞIKSIZ OLACAKTI

Kısa sürede tamamlanacağı söylenen çalışma bitirilemezken, kavşağın da gerçekten işe yarayıp yaramayacağı merak konusu. Kale duvarı gibi set şeklini andıran kavşağa tepki büyük. Duvar görüntüsü bölgeyi hem çirkin gösteriyor ve hem de bölgeye cazibe merkezi açısından zarar veriyor. Üstelik ışıksız olacağı söylenen kavşakta ışık bulunuyor ve ışık süresi de 1.5 dakika gibi rekor seviyede. Kavşağın ışıklı olması ve süresinin de uzun olması tepki çekiyor.

BAŞARISIZ ÇALIŞMA

Kavşak yapımındaki amaç ışığı ortadan kaldırmak ve araçlar için her yöne transit geçit sağlamaktı. Ortaya çıkan sonuca göre kavşak yine ışıklı ve transit geçiş bir iki yön hariç diğer yönlere bulunmuyor. Sonuçta ortaya çıkan duruma bakarak kaşağın Kırıkkale için başarısız bir çalışma olduğu gözleniyor. Kamuoyunu bilgilendirmek için çalışmanın neden durduğu, netice ve sonuçları konusunda açıklama yapılması bekleniyor.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli