Anahtar Kelimeler: Camiler temizleniyor

Camiler temizleniyor

Camiler temizleniyor

Camiler temizleniyor

Camilerde temizlik başladı

Vatandaşların ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi için İlçe Müftülüğü´nün talebi doğrultusunda Hayriye Camiinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cami içindeki halıların süpürülüp yıkanması, kapı, cam ve tespihliklerin silinmesi, minber temizliği, ayakkabılıklar, kitaplıklar ve duvarlarda asılı tablolara kadar geniş çaplı temizlik yapıldı. Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ramazan ayı ve sonrasında ramazan bayramını geçirmesi, ibadetlerini daha hijyenik bir ortamda yapması amacıyla yapılan çalışma.

KAYMAKAM BİLGİ VERDİ

Konuyla  ilgili açıklama yapan İlçemiz Kaymakamı Muammer Köken; ?Özellikle ramazan ayında vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı ibadethanelerimizin daha temiz olmasına  önem veriyoruz.Camiler bizim en kutsal mekanlarımızdır. Bu mekanların maneviyatına uygun hale getirmeye çalışıyoruz.. Vatandaşlarımızın hijyenik ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yerine getirecek olmasından dolayı mutluyuz. Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmesini temenni ederim? ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli