?Camiler ülkenin mührü ve tapu senetleridir?

?Camiler ülkenin mührü ve tapu senetleridir?

?Camiler ülkenin mührü ve tapu senetleridir?

 

Camiyi ziyaret ettiler

 

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle, 4-6 yaş arası Kur´an Kursu öğrencileri ve öğreticileri Bağlarbaşı Merkez Camiine ziyarette bulundular.

 

İKRAMLARDA BULUNULDU

Çocukların cami buluşmasında cami görevlileri Deniz Demirkoparan ve Ömer Göken çocuklara mihrap, minber, vaaz kürsüsü ve minare ile caminin  ibadetteki önemi ve cami hakkında bilgiler vererek çocukları bilgilendirdiler ve çocuklara hediye ve ikramlarda bulunuldular.

 

ÖNEMLİ MEKANLAR

Cami grevlileri, Deniz Demirkoparan ve Ömer Göken minik öğrencilerin ziyaretlerinden oldukça memnun olduklarını; Camiler, zengin-fakir, köylü-şehirli, amir-memur, resmi-sivil, yaşlı-genç, çocuk, siyah-beyaz, yerli-yabancı? Herkesi bünyesinde toplayan mekânlardır. Bir ülkenin, Müslüman ülkesi olmasının mührü ve tapu senetleridir. Camiler; aynı safta omuz omuza, diz dize namaz kıldığımız mabetlerdir. Üzüntülerimizi giderdiğimiz, moralimizi müspet anlamda düzelttiğimiz, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz ve pekiştirdiğimiz yerlerdir. Birbirimize merhamet etmeyi, acıları paylaşmayı, kimsesiz-yoksul, dul ve yetimlere yardım etme duygularını kazandığımız mabetlerdir, dediler.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli