Anahtar Kelimeler: Koleji hayran kaldı

Can, ABC Koleji´ne hayran kaldı

Can, ABC Koleji´ne hayran kaldı

Can, ABC Koleji´ne hayran kaldı

Son günlerde başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ABC Kolejini, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis üyesi Harun Oğuz ile birlikte ziyaret ettiler.

KURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis üyesi Harun Oğuz, ABC Eğitim Kurumlarını ziyaret etti. Can´ı ve beraberindekileri ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ve okul yönetimi karşıladı. Yönetim Kurulu Odasında bir süre sohbet eden Milletvekili Can, ABC Kolejini yakından takip ettiğini ve başarılarını takdir ettiğini belirtti. Okulun eğitimdeki kalitesi ve istikrarlı başarısının yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de adını sık sık duyurduğuna dikkatleri çeken Can "Bu başarının altında okulun fedakar çalışmaları ile öğrenci, veli ve öğretmen uyumu yatıyor." dedi. Ayrıca ABC Eğitim Kurumları Müdürlerinden okulların son başarı durumu ile ilgili detaylı bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Okul idaresi, ABC Koleji Fen Lisesi öğrencisi Zeynep Yaren Baştuğ´un 2019 AYT İl birincisi, Eray Özcan´ın TYT İl 2.si ve Türkiye çapında ilk 20.000 öğrencide 45 öğrencinin olduğunu, ayrıca ilköğretim 8. sınıflarda LGS sınavında 41 öğrencinin Fen Liselerine yerleştirildiğini belirtti. Öğrencilerle de sohbet eden Ramazan Can öğrencilere, ?Üniversite ve lise hayallerinizi gerçekleştirmeniz için daha fazla gayret göstermelisiniz. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, kendinize ve topluma faydalı birer birey olmak istiyorsanız çok çalışmalısınız. Elinizdeki imkanları iyi kullanarak, başarıya doğru koşmalısınız. İlimli, İrfanlı, ihlaslı, yerli ve millî değerlerimizle yetişen gençlerimiz Güçlü Türkiye´yi yükselteceklerdir? ifadelerini kullanarak tavsiye de bulundu.

ÇALIŞMALARINIZ BİZİ MUTLU ETTİ

Harun Güleç eşliğinde okulu ve sosyal tesislerini gezen Milletvekili Can, ABC Koleji kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve halı saha ile basket sahalarına hayran kaldı. Kendi dönemlerinde zor şartlarda eğitim aldıklarını söyleyen Can, ?Şimdiki öğrenciler çok şanslı. Böyle büyük bir kampüse sahip olan okulda eğitim alma imkânları var. O nedenle bu kadar donanımlı bir eğitim kurumunu Kırıkkale´mize ve Türkiye´ye kazandırdığı için Harun Güleç´i tebrik ediyorum? dedi. Milletvekili Can, ?ABC Kolejinin her alanında, geçirilen her anda eğitime ve öğretime yönelik çalışmaları görmek bizleri mutlu etti. Okuyan, gelişen ve geliştiren bir nesil yetişiyor? dedi. Yeni eğitim ve öğretim yılının başarılı geçmesi dileklerinde bulunan Milletvekili Ramazan Can, ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, okul yönetimi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek ABC Kolejinden ayrıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false