Anahtar Kelimeler: gelişmeleri anlattı

Can, gelişmeleri anlattı

Can, gelişmeleri anlattı

Can, gelişmeleri anlattı

?Hepimiz geçiciyiz?!?

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Ağır Silah ve Çelik Fabrikası içerisinde yapımı devam eden yeni çelikhane yatırımının bitmek üzere olduğunu ve test üretimine 15-20 gün içerisinde başlanacağını söyledi.

 

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili  Ramazan Can, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Ağır Silah ve Çelik Fabrikası içerisinde yapımı devam eden yeni çelikhane yatırımının bitmek üzere olduğunu ve test üretimine 15-20 gün içerisinde başlanacağını söyledi. AK Parti  Kırıkkale milletvekilleri Can ve Mehmet Demir, partilerinin İl Başkanlığında düzenledikleri basın toplantısında,  Kırıkkale´de devam eden yatırımlar ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

 

YATIRIM AÇIKLAMASI

Can,  Kırıkkale´de yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla ilgili de bilgi vererek, "MKEK büyük bir arazi. Bu arazinin içerisinde de ciddi yatırımlar yapılıyor.  Türkiye, sıvı demir çelik üretiminin tamamına yakınını yurt dışından ithal ediyor.  Kırıkkale´ye yapılan ve sona gelinen 70 milyon avroluk yeni çelikhane yatırımıyla ithalat azalacak. Yeni çelikhane yatırımı bugünlerde bitmek üzere. Test üretimi 15-20 gün içerisinde başlayacak. Bu çok önemli bir yatırım. Ayrıca  Delice ilçesine modern bir kadın cezaevi yapılacak. Diğer çalışmalarımız da devam ediyor." diye konuştu.

 

?HEPİMİZ GEÇİCİYİZ?

Mehmet Demir de genel merkez tarafından partisinin  Isparta ve  Burdur İl Koordinatörü olarak görevlendirildiğini belirtti. Kendisini bu göreve layık gören  Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan  Binali Yıldırım´a teşekkür eden Demir, " AK Parti ailesi olarak şunu hepimizin bilmesi lazım. Hepimiz geçiciyiz.  AK Parti ve  Türkiye´nin bütünlüğü kalıcıdır. Şu anda  AK Parti ve  Türkiye, et ve tırnak gibi ayrılamaz hale gelmiş.  AK Parti´nin bütünlüğü,  Türkiye´nin bütünlüğü ile eş değer olmuş.  AK Parti sıkıntıya girdiği zaman gördük ki  Türkiye sıkıntıya giriyor. 7 Haziran´da da bunu gördük." ifadelerini kullandı. İl Başkanı Mürsel  Akçay ise il kongre süreci hakkında bilgi verdi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false