Anahtar Kelimeler: gündemi değerlendirdi

Can, gündemi değerlendirdi

Can, gündemi değerlendirdi

Can, gündemi değerlendirdi

Hibe çalışması sürecek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can halk günü kapmasında vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalar yaptı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can halk günü kapmasında vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalar yaptı. Can yaptığı açıklamada Kırıkkale´ye yapılacak yatırmaları 3 milletvekili olarak takip ettiklerini, Kırıkkale Valisi ile Ankara´da gerekli ziyaretleri yaptıklarını ifade etti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can halk günü etkinliği kapsamında Kırıkkale´ye gelerek vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi. Parti il binasında halk günü öncesi gazeteciler ile bir araya gelen Can gündeme dair açıklamalarda bulundu. Meclis çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Can, "Meclis çok yoğun bir süreçte çalışıyor, bayram ve Cuma araya girmesi nedeni ile halk günü yapamadık. Ancak halk günü her zaman devam edecek, İnsanların sorunlarıyla ilgilenmeye devem edeceğiz yatırımları hızlandırmak için kanun vardı o yasalaştı. Başbakanımız yatırım yapmak isteyenlere Turkuaz halı serme sözü vardı, çekte hapis cezası kaldırılmıştı güven bozulmuştu tekrar hapse dönüş var. Borçlu ya borcunu ödeyecek ya da hapis yatacak" diye konuştu.

ZİYARETLER YAPILIYOR

Milletvekili Can, "Valimiz ve vekillerimiz ile karayolları müdürü ile görüştük. Valimiz bizle Bakanlıkları ve genel müdürlükleri geziyor, 3 vekil artı valimiz ile ciddi karşılık buluyor. Köy yolları yapımı başlayacak, bizim köy yollarımız bin 200 kilometre bir şekilde 10 yılık süreçte asfalt atıldı. Özel idare alt yapı yapamadı. Başbakanımız ile görüştük karayolları yapmasını istedik ve başbakanımız karayollarına talimat verdi. Salı günü başbakanımızla görüşeceğiz ve köy yollarını çözeceğiz. Asfalt ve taş kırma soğuk asfalt şeklinde yapılması planlanıyor. Grup yollarına önem vereceğiz. Bu yol en az 15 yıl kalıcı olacak" ifadelerini kulandı.

HİBE ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hibe desteklerinin devam ettiği belirten Ramazan Can, "Yolların dışında hibe almaya devam ediyoruz geçtiğimiz ay 1 milyon 700 bin gelmişti bu ay bir buçuk milyon hibe çıktı. Hibeleri almaya devam edeceğiz taşeronlar çalışmaları devam ediyor. Yasama döneminin ilk faaliyeti bu olacak sayın valimiz gerekli ziyaretleri yapıyor ve bizlerle görüşmeler devam ediyor Silah OSB yeniden ihale edildi, sulu tarımı takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ

Toplantıda sözalan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay´da, Vatandaşları Ankara´ya yormadan sorunlarını milletvekilleri ile birlikte dinlediklerini belirterek, "Kırıkkale´de birlik içinde hizmet için çalışıyoruz. Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunu provoke etmeye çalışan, Cumhurbaşkanımıza vurmaya çalışan insanlar var. 3 milyon Suriyeli var. Afganlı, İranlı ve Suriyeli var Türkiye´de. 100 bin Suriyeli doğmuş Türkçe biliyor Suriyeli kafiye elemanlar var bizimde kalifiye elemanlara ihtiyacımız var" dedi.

 

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli