Anahtar Kelimeler: çalışmalara katıldı

Can´da çalışmalara katıldı

Can´da çalışmalara katıldı

Can´da çalışmalara katıldı

İlçe ilçe geziyorlar

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Bahşılı ilçesini ziyaret etti.

CAN VE AKÇAY ÇALIŞMA YAPTI

AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili  Ramazan Can ve  AK Parti  Kırıkkale İl Başkanı Mürsel  Akçay, 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında  Bahşılı ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Can, ilk önce bir restoranda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorunlarını dinledi ve yeni sistem hakkında bilgi verdi. Daha sonra  AK Parti İlçe Başkanlığı´nda vatandaşlarla bir araya gelen  Milletvekili Can, halk oylamasında neden "evet" dediklerini anlattı.

CAN BİLGİ VERDİ

Can, kötüye giden ülkenin 2002 yılında  AK Parti ile ayağa kalktığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Bu millet en iyisini bilir, en iyisini seçer. Sizlerden rekor ´evet´ bekliyoruz. Şimdi ise millet uyandı. Devletimizin büyümesini istemiyorlar. İlk defa bir lider çıkarak ´dünya beşten büyüktür´ dedi. Ülkemizi ayağa kaldırdı. Hayır diyerek insanların kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Diktatör falan çıkmıyor. Halkın oyu ile yüzde 50´yi alan cumhurbaşkanı olacaktır."



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli