Anahtar Kelimeler: açık özeleştiri

Can´dan açık bir özeleştiri

Can´dan açık bir özeleştiri

Can´dan açık bir özeleştiri

 

?Hataları geride bırakalım?

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, partideki il başkanlığı devir teslim töreninde özeleştiri yaptı ve herkesin hataları artık bir kenara bırakmasını istedi.

 

BUNLARA GEREK YOK

Partideki il başkanlığı devir teslim törenine AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can´ın yaptığı konuşma damga vurdu. Toplantıda eski il başkanı ve yönetimine, belediye başkanlarına, milletvekillerine ve yeni yönetime yönelik mesajlar veren Ramazan Can, ?Burada eski yönetimlerden bir çok kişi görüyorum. Demek ki Nuh bey iyi bir sinerji yakalamış. Bunu devam ettirmeliyiz. Geçmiş hataları bir kenara bırakalım. Mürsel bey çok iyi şeyler yaptı ama birliktelik sağlayabildi mi? Bunu sorgulamamız lazım. Belediye başkanları il yönetimi ile, il yönetimi vekiller ile çatışırsa sorun yaşanır. Bunlara gerek yok.

 

MİLLETİN UMUDU BURADA

Genel başkanımız dünya lideri. İslam coğrafyasının umudu AK Parti´de ve dünya liderinde. Bizim uğraştığımız işlere bak. Bunları unutalım. Burada çok güzel bir sinerji yakalanmış. Bunu devam ettirelim. Kaybedersek de hatayı başkalarında aramayalım, hata kendimizdedir? dedi. Dağdelen´e sonuna kadar destek olacaklarını belirten Ramazan Can, ?Bu güzel atmosferi devam ettirmek bizim elimizde. Kimse kimseyle çatışmasın? diye konuştu. İl Başkanı Nuh Dağdelen´de Ramazan Can´dan sonra söz alarak, bu birlikteliği devam ettireceklerinin sözünü verdi. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli