Anahtar Kelimeler: Ceketine sahip

?Ceketine sahip çık!?

?Ceketine sahip çık!?

?Ceketine sahip çık!?

Aşçılar için seminer düzenlendi

Aşçılar ve Pastacılar Derneği´ Şube Başkanlığı tarafından Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde ?Ceketine Sahip Çık´ adı altında seminer verildi. Birbirinden kaliteli aşçılar öğrencilere seminer verirken ayrıca uygulamalı olarak yemek yaparak öğrencilere ders verdiler.

BAŞARIYA GİDEN YOL

Seminerde konuşmacı Dernek Başkanı Hakkı Can Çinkaya, tecrübelerini öğrencilere anlattı. Etkinlikte birbirinden kaliteli aşçılar öğrencilere seminer verirken ayrıca uygulamalı olarak yemek yaparak öğrencilere ders verdiler. Düzenlenen seminerde ustalar iyi bir aşçı olmanın sırlarını öğrencilere anlattı. Başarının sırrını da anlatan aşçılar, ?İyi bir aşçı olmak istiyorsanız sürekli girişimci ve yeniliklere açık olmanız lazım. Başarıya giden yolda inanmak çok önemlidir.?

EN İYİ AŞÇILAR OLACAKSINIZ

Biz bu yollardan geçerken ilk olarak bulaşık yıkadık. Kimse bulaşık yıkıyorum diye gocunmasın. Eğer mutfakta çalışıyorsanız gocunmak olmak. Sizler şuanda okuyorsunuz belki de geleceğin en önemli aşçıları olacaksınız? şeklinde konuştular. Seminerden sonra mutfağa geçen aşçılar yemek yaparak öğrencilere uygulamalı olarak ders verdiler. İyi bir aşçının hijyenik ve temiz olunması gerektiğini söyleyen aşçılar, ?İşinizde temizliği ön planda tutun. İyi bir aşçının sakalı olmaz, tırnakları kısa ve temiz olur, kafalarına muhakkak şapka takması gerekir? dediler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli