Anahtar Kelimeler: Çerikli metre kare kilit parke

Çerikli´ye 50 bin metre kare kilit parke

Çerikli´ye 50 bin metre kare kilit parke

Çerikli´ye 50 bin metre kare kilit parke

Şahin çalışmaları anlattı

2017 yılı yaz dönemi çalışmalarına hızlı başlayan Çerikli Belediyesi, bir yandan uzun yıllardır kullanılan ve ihtiyaca cevap veremez konuma gelen kanalizasyon ve su şebekelerini yenilerken, bozulan yolların da düzeltilmesi için hummalı bir çalışma başlattı. Kilit Parke çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Belediye Başkanı Nuh Şahin, kasabada 50 bin m2´lik kilit parke çalışması gerçekleştireceklerine vurgu yaptı.

ALT YAPI TAMAMLANDI

Yaptığı hizmetlerle kasabalıların takdirini kazanan Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2017 yaz dönemi çalışmalarını başlattıklarına işaret eden Belediye Başkanı Nuh Şahin, ağır kış şartlarından bozulan yolların bakımının yapıldığını söyledi. Kasabanın kanalizasyon ve su şebekesinin yenilendiğini belirten Başkan Şahin, alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, şimdi kilit parke çalışmasına başladıklarını vurguladı. Kilit parke ihalesini gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Şahin, 50 bin metrekare (m2) kilit parke çalışması yapacaklarını kaydetti.

TOKİ KONUTLARI

Kendi girişimleriyle yapımına başlanan 80 dairelik TOKİ konutları birinci etabının tamamlandığını açıklayan Belediye Başkanı Şahin, 80 konutun tamamının satıldığını, konutların Ağustos ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğine işaret etti. TOKİ ikinci etap konutları için müracaat edeceklerini belirten Başkan Şahin, konutlara ilginin yüksek olduğunu kaydetti. Şahin ?Tamamlanan konutlarımızın tamamını kısa bir sürede satıldı. Hemşerilerimiz konutların devamını beklediklerini ilettiler. Bizde ikinci etap için müracaatımızı yapacağız? diye konuştu.

DAHA YEŞİL BİR ÇERİKLİ

Mahalleleri parklarla tanıştırdıklarını söyleyen Başkan Şahin ?Şuana kadar 8 tane park yapımı gerçekleştirdik. Yeşil bir Çerikli için ağaçlandırma çalışmalarına ağırlık verdik. Kasabamıza yeni bir sağlık ocağı kazandırmak için yer temininde bulunduk. Belediye olarak yerimizi teslim ettik, çalışmaların kısa sürede başlamasını bekliyoruz. Ayrıca kasabamızda ihtiyaç duyulan kapalı ve açık bölümlerinin olacağı bir düğün salonu yapmak için çalışmalarımızı başlattık. Yerimiz hazır çalışmalar kısa bir süre içerisinde başlayacak. Belediyemize bir tane vidanjör aracı ve bir tane de cenaze aracı alarak araç parkurunu zenginleştirdik. Bize desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli