Anahtar Kelimeler: Ceylan kupa daha

Ceylan´dan bir kupa daha

Ceylan´dan bir kupa daha

Ceylan´dan bir kupa daha

 

Adım adım ilerliyor

 

Kırıkkale´yi Konya´da düzenlenen 2017 Konya Drag yarışlarında temsil eden Kırıkkale´nin gururu Yunus Ceylan sezonun 2. ayak yarışında 2. olarak yine Kırıkkale´yi gururlandırdı. Birinciliği kıl payı kaybeden Ceylan sezonun 3´üncü yarışında birincilik sözü verdi.

 

 

TECRÜBE KAZANIYORUM

Maddi imkansızlıklara rağmen olağan üstün bir gayret göstererek Kırıkkale´yi gururlandıran Ceylan, amacının sezonu şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi. Her gün kendini biraz daha geliştirdiğini ifade eden Yunus Ceylan,  Her gün biraz daha tecrübe kazanıyorum ve her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Fakat Kırıkkale´de pist olmaması nedeniyle zorluk çekiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum´´dedi.

 

KUPAYI GETİRECEĞİZ

Yunus Ceylan" öncelikle sporsuya vermiş olduğu önem ve desteklerinden dolayı başta babam Adem Ceylan´a sponsorlara  ve Kalehaber, İl Gazetesi, Pusula, Bayrak, Kent, Manşet, Yenigün, Haber71, Ayrıntı, Tercüman gazetelerine desteklerinden dolayı   çok teşekkür ediyorum" dedi. Amacım Kırıkkale´mize gruptan birinci çıkarak büyük kupayı getirmektir "dedi

 

BİRİNCİLİĞİ KAÇIRDI

Türkiye Motosiklet Federasyonu´nun Konya´da düzenlemiş olduğu ayakta oluşan motodrag yarışlarında sezonun 2. ayağında 2.lik kupasını almayı başardı. Toplamda puan toplayarak grup 1.si oldu. Birincilik kupasını yine kıl payı kaçırdı. Sponsorlarından desteklerini çekmemesini ve önümüzdeki zorlu 4 ayakta da yanında olmalarını istedi.

 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Yunus Ceylan, kendisine sponsor olan, Platınum Rent A Car´a Cem Yalçıner Ve Ziya Bedir´e, Lofs Gmy Orkun İlhan´a Kırıkkale Online Tesbih & Takı Serhat Pehlivanlı´ya, Altundal Market & Düğün Salonu  Harun Altundal´a, Karadeniz Yapı Market Abdurrahim Şahin´e, Alsancak Asansör´e, Kırıkkale Diyaliz  Merkezi, Emre İsa Göloğlu´a Öğretmen İnşaat´a, Özen Motor Yakup Usta´a, Nevizade Izgara´ya teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false