Anahtar Kelimeler: adayları belli oldu

CHP adayları belli oldu

CHP adayları belli oldu

CHP adayları belli oldu

 

24 Kasım tarihinde yapılacak olan genel seçimler için partilerin aday listeleri belli olmaya aşladı. Kırıkkale´de MHP´nin ardından CHP aday listesi de belirlendi.

CHP TAMAM

CHP´nin belirlediği listeye göre eski il başkanı Ahmet Önal birinci sıradan milletvekili adayı oldu. MHP´den CHP´ye geçen Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan CHP ikinci sıra adayı olurken, üçüncü sırada ise Güllü Aykut yer aldı.  CHP´nin bu liste ile 24 Haziran seçimlerine katılması kesinleşti. Adayların önümüzdeki günlerde yapılacak bir törenle duyurulacağı ve seçim startının da verileceği öğrenildi.

AK PARTİ İDDİASI

Böylece iki partinin listesi belli oldu. MHP´nin listesinde ise birinci sırada Halil Öztürk, ikinci sırada Murat Abalı, üçüncü sırada ise Ömer Dedebali yer alıyor. Şimdi gözler AK Parti ve İyi Parti listesine çevrildi. Sosyal medyada AK Parti´nin listesine yönelik iddialar yer alıyor.  Ancak ne bu iddialar ve ne de liste teyid edilemedi. Listeyi AK Parti Genel Merkezi´nin açıklayacağı öğrenildi. İyi Parti´nin listesi ise henüz belli değil.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli