Anahtar Kelimeler: mutlu

CHP çok mutlu

CHP çok mutlu

CHP çok mutlu

Önal´dan ilk açıklama geldi

Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal, seçimden sonra ilk açıklamasını gerçekleştirdi. Önal, Ankara´ya geldiklerinde bir vekil kardeşleri var. Tüm Kırıkkaleliler benim canım. Doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek için aday oldum? dedi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Önal açıklamasında "Öncelikle bu seçim Kırıkkale´mize ülkemize hayırlı olsun. 45 günlük bir seçim döneminde kazasız belasız herhangi bir sıkıntı yaşanmadan seçimleri tamamladık. Bugün coşkuluyuz bugün doluyuz. 15 yıldır CHP Kırıkkale´den vekil çıkaramıyordu. 7 yıllık bir sürecin sonunda Kırıkkale´den CHP´den 34 yaşımdan Kırıkkale´den vekil seçildim. Destek olan olmayan bana oy veren vermeyen tüm Kırıkkalelilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben bu insanların vekiliyim. Ben tüm Kırıkkale´nin vekiliyim.

15 YIL SONRA İLK KEZ

Herhangi bir vatandaşımız ben Ahmet Önal´a oy verdim demeden benim yanıma her zaman gelebilir. Problemlerini bana istedikleri gibi anlatabilir. Ankara´ya geldiklerinde bir vekil kardeşleri var. Tüm Kırıkkaleliler benim canım. Doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek için aday oldum? dedi. Bu arada CHP, Kırıkkale´de yaklaşık 15 yıl sonra tekrar vekil çıkarabildi. CHP´de en son Halil Tiryaki milletvekilliği yapmıştı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli