CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Hasan Biçer HABERKALE´ye konuştu?

CHP Kırıkkale  Milletvekili Adayı Hasan Biçer HABERKALE´ye konuştu?

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Hasan Biçer HABERKALE´ye konuştu?

 

?Sorunları çözmek için CHP var?

?Gelin birlikte iktidara yürüyelim?

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Hasan Biçer seçim çalışmaları ve hedefi konusuna HABERKALE´ye özel açıklamalarda bulundu.

ÇÖZÜM CHP DE VAR

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Hasan Biçer, HABERKALE Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat´a seçim çalışmaları, hedefleri ve beklentileri ile vaatler konusunda özel açıklamalar yaptı. Türkiye´nin içinde bulunduğu durumun bir çok sorun içerdiğine dikkat çeken Hasan Biçer, ?Sorunlar bitsin istiyorsanız, gelin CHP´ye oy verin. Sorunların çözümü CHP´de var? dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Hasan Biçer, Kırıkkale´yi çok iyi tanıdığını ve halk ile iç içe olduğunu söyleyerek ?Sorunları olmayan bir Kırıkkale ve yaşanacak Türkiye için CHP iktidarı şart? dedi. Mesleği gereği halk ile içiçe olduğunu vurgulayan CHP adayı Hasan Biçer, ?Siyasetin bilimselleşti. Bilimsel ve akılcı siyasete inanıyorum. İnsanların beklentilerini, sizin vereceklerinizden ne kadar alabilirler ne kadar alamazlar bunların bilinmesi gerekiyor? diye konuştu.

CHP´YE OY VERMELİSİNİZ

Kırıkkale sorunlarını meclise taşıyacağını ve sorunsuz bir Kırkkale için çalışacaklarını vurgulayan CHP adayı Hasan Biçer, ?Üretmek istiyorsanız, çalışmak istiyorsanız, düşüncelerinizi özgürce dile getirmek istiyorsanız CHP´ye oy vermelisiniz. O derdi çözmek istiyorsan, demokrasi istiyorsan CHP iktidarında CHP´yi açık yüreklilikle açık net eleştirme özgürlüğüne kavuşmak istiyorsan oyunu CHP´ye vermelisin? dedi.

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN?

CHP iktidarında halka vaat edilen projelere değinen Biçer, ?Cumhuriyet Halk Partisi her kesimi kucaklayan bir siyaset anlayışı ile seçime gireceğiz? dedi. Cumhuriyet Halk Partisinin seçim bildirgesinde her kesimin düşünüldüğüne değinen CHP Milletvekili adayı Hasan Biçer, ?Sorunsuz bir Kırıkkale, yaşanacak bir Türkiye için Cumhuriyet Halk Partisi´nin iktidarı şart? dedi. Biçer, ülke genel siyasetine kadar birçok önemli açıklamalarda bulundu ve ?Cumhuriyet Halk Partisi´nde her kademede görev aldım. Şimdide Milletvekili adayı olarak Meclis yolunda ilerliyoruz. Daha yaşanabilir bir Türkiye için bizde parlamentoda görev yapmak istiyoruz? diye konuştu.

SİYASET ANLAYIŞIM BUDUR

Biçer, ?Siyasetin bilimselleşti. Bilimsel ve akılcı siyasete inanıyorum. İnsanların beklentilerini, sizin vereceklerinizden ne kadar alabilirler ne kadar alamazlar bunların bilinmesi gerekiyor. Kırıkkale´yi çok iyi tanıyorum. İlçelerimizin, köylerimizin sorunlarını da biliyorum. İnsanlar hep lükse teşvik ediliyor. Ben milletvekili olursam hangi partiden olursa olsun, belediyelerle birlikte onların yanlışlarını (suçlamak için değil) halkın önüne sereceğim ve bu yanlışı düzeltmek için uğraşacağım. Siyaset anlayışım budur? dedi.

Elimden Geleni yapacağım

Biçer, ?Avukatım ve kendi geçimimi kendim sağlıyorum. Mesleğim gereği insanlarla hep iç içeyim. Çok iyi maddi gelir elde etmiyorum. Holding ya da büyük şirketlerin davalarına bakmıyorum. Daha çok iş davalarına baktığım için beklentilerin neler olduğunun farkındayım. Bana çok zor gelmiyor ki; yapacaklarım, milletvekili olmadan önceki dönemde de yaptığım şeyler. İki ayrı periyotlarla ilçelere ziyaretlerde bulunacağım. Örneğin Çelebi´ye gideceğim. Gittiğim zaman bunu bütün partiden insanlar bilecekler ve ?´CHP´li Milletvekili Av. Hasan Biçer, bugün buraya geliyormuş, bir sorununuz varsa O´na iletin´´ diyecekler. Tabii ki bunu bulunduğum bölge anlamında söylüyorum. Bunu başaracağım ve bir sene sonrada tekrar oturup bunu konuşacağız? dedi.

HALKLA BİR OLACAĞIM

Biçer, ?CHP, Özgürlük ister, demokrasi ister, halkın partisidir. Ben bu ivmeyi korumak için milletvekili olmak ve partinin solunda oturmak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, sermaye sahibi, güçlü insanların partisi değildir. Halkla iç içe olacağım, halkın sorunlarını meclise taşıyacağım, halkın benden beklediği işlerle ilgili yasama faaliyeti yürüteceğim. Gittiğim zaman sadece Ahmet Amca´nın ya da çocuğunun iş sorunuyla ilgilenmeyeceğim. Tabii ki onunla da ilgileneceğim fakat Ahmet Amca ?´bir sorunum var, bunu yasamaya taşımalısın´´ diyecek ve ben birebir meclise Ahmet Amca adını taşıyacağım? dedi. SÜRECEK

YARIN: CHP NELER VAAT EDİYOR?



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false