Anahtar Kelimeler: Bayrak kampanyası

CHP´den ?Bayrak As? kampanyası

CHP´den ?Bayrak As? kampanyası

CHP´den ?Bayrak As? kampanyası

Önal çağrıda bulundu

CHP Kırıkkale il başkanı Ahmet Önal, Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, harekât sırasında şehit düşen tüm Mehmetçiklere ithafen evlere ve işyerlerine Bayrak Asma kampanyası başlattıklarını söyledi.

ÇAĞRI VE AÇIKLAMA YAPTI

Önal, ?Kaybettiğimiz her fidanımıza yüce Allah rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza baş sağlığı diliyoruz. Yaralı olan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Bilindiği üzere Suriye´nin kuzeyi, ülkemizin ise güneydoğu sınırlarının hemen yanında terör örgütleri PKK-YPG´nin bölgede etkili olma çabalarına karşı kahraman ordumuz destan yazmakta, bu terör yuvalarını yok etmek üzere büyük emek ve özveri ile askeri operasyonlar düzenlenmektedir? dedi.

OPERASYONA DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Afrin operasyonunu başından beri desteklediklerinin belirten Önal, ?Bu hususta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu birçok kez açıklama yapmış ve kahraman Mehmetçiğimize başarılar dilemiştir. Bizde CHP Kırıkkale İl Başkanlığı olarak şehit olan kahraman askerlerimize minnet duygularımızı sunmak, en son terör saldırısında hayatını kaybeden askerlerimizin maneviyatını yaşatmak adına ev ve işyerlerimize Türk Bayrağı asıyoruz.?

BAYRAK KAMPANYASI

?Genel Merkezimiz de bu konuda bir çalışma başlatmış ve tüm il örgütlerine, ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asılması konusunda talimat göndermiştir. CHP Kırıkkale İl Başkanlığı olarak bizler de Kırıkkaleli vatandaşlarımızın evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asarak desteklerini sunmalarını istiyoruz. Zira ülke güvenliğini ve ulusal çıkarlarımızı ilgilendiren tüm konularda başta siyasi partiler olmak üzere, her kurum ve kuruluş amasız, fakatsız bir araya gelmelidir. Ülke güvenliği ve refahı bir araya gelebilmemizin en önemli kriteri olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimize görevlerinde başarılar diliyor, Afrin operasyonunu başarıyla tamamlayarak yurdumuza dönmelerini temenni ediyoruz dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli