Anahtar Kelimeler: esnaf gezisi

CHP´den esnaf gezisi

CHP´den esnaf gezisi

CHP´den esnaf gezisi

Seçim çalışması sürüyor

Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale milletvekili adayları Ahmet Önal, Güllü Aykut, Umut Çoşkun ile birlikte esnaf ziyaretlerini sıklaştırdılar.

ESNAF GEZİSİ YAPILDI

İzmir Caddesinde bulunan esnaflarla tek tek tokalaşan CHP Kırıkkale milletvekili adayları 24 Haziran´ın çok büyük önem taşıdığını, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha huzurlu bir şekilde yaşamaları için Kırıkkale halkının bu sefer CHP den yana oy kullanması gerektiğini söylediler. Artık değişim zamanının geldiğini vurgulayan CHP Kırıkkale milletvekili adayı Ahmet Önal, ?25 Haziran´da tüm Türkiye de olduğu gibi Kırıkkale´de de değişim rüzgarları esecek, hedefimiz meclise 3 milletvekili göndermektir? dedi.

CHP YAPTIRDI

Önal, Kırıkkale´nin dağ gibi bir çok sorunu olduğunu belirterek, ?Bugün uygulamaya koydukları emeklilere bayram ikramiyesi bizim önerimizdi, hayata geçirdiler, biz söylediğimiz zaman parayı nereden bulacaksınız diyorlardı. Bakın şimdi kendileri yapıyor. Kadro meselesini yine CHP gündeme getirdi. AK Parti yaptı, demek ki bu ülkenin CHP ye ihtiyacı var? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli