CHP´nin eski tüfekleri Biçer´i ziyaret ettiler

CHP´nin eski tüfekleri  Biçer´i ziyaret ettiler

CHP´nin eski tüfekleri Biçer´i ziyaret ettiler

Biçer´e anlamlı destek

CHP´li eski partililer aday Hasan Biçer´i ziyaret ederek destek sözü verdiler. Seçim bürosuna gelen CHP´liler Aday Hasan Biçer´e başarı temennisinde bulundular.

ESKİ TÜFEKLERDEN ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partili bir grup partili Milletvekili Av. Hasan Biçer´i ziyaret ederek destek sözü verdiler. Ankara Caddesindeki seçim bürosuna gelen partililer seçim çalışması konusunda Biçer ile sohbet edip çalışmalarında izlemesi gereken yol konusunda fikirlerini aktardılar. Bölgesel bir takım dengelerin bu seçimde etkili olacağını beyan eden partililer bu konuda Biçer´den son derece dikkatli ve hassas olmasını gerektiğini söylediler.

BU SEÇİMİ MUTLAKA ALACAĞIZ

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer ise bu seçimi mutlaka kazanacaklarını belirterek Türkiye´nin içinde bulunduğu durum göz önündeyken insanların oyunu kullanırken bir değil bin defa düşünerek kullanması gerektiğini söyledi. CHP olarak özellikle emekliler, dar gelirliler, asgari ücretliler ile taşeron işçilerin durumunun iyileştirilmesi için 7 Haziran seçiminde olduğu gibi bu seçimde de bu hususu önemsediklerini söyledi. Kırıkkale yerelinde ise 13 yıldan bu yana AK Partinin iktidarında Kırıkkale´ye en ufak bir yatırım yapılmadığı gibi Kırıkkale´nin 13 yılının heba edildiğini söyledi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli