Anahtar Kelimeler: Çocuklar bizim geleceğimizdir

?Çocuklar bizim geleceğimizdir?

?Çocuklar bizim geleceğimizdir?

?Çocuklar bizim geleceğimizdir?

Çocuk çalıştayı toplandı

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın başkanlığında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü´nün çalışması olan ?Çocuk Çalıştayı´nın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda çocuk haklarından bahseden Haktankaçmaz, ?Onlar bizim geleceğimizdir. Güzel şekilde yönlendirmek bizim görevimizdir? dedi.

ÖNEMİNDEN BAHSEDİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü´nün çalışmaları arasında yer alan ?Çocuk Çalıştayı´nın toplantısı Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantıya Kaymakamlar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Uğurlu´nun yanı sıra diğer kurum müdürleri katıldı. Çalıştay hakkında geniş bilgilerin verildiği toplantıda çocuk haklarının öneminden bahsedildi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Uğurlu tarafından İl ve İlçe Koordinasyon kuruluna üye kurum ve kuruluşların çocuk alanında yaptığı çalışmalar hakkında istatistiki veriler sunularak kurumların yaptığı çalışmalar hakkında sunum yaptı. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü koordinesinde yapılan "Çocuk Çalıştayı" hakkında detaylı bilgiler verilerek Çalıştay raporunda ortaya çıkan sonuç bildirgesine göre kurumların sorumlulukları belirlendi. Katılımcıların görüş ve önerileri alınarak toplantıya son verildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false