Anahtar Kelimeler: konuşulacak mektup

Çok konuşulacak mektup!

Çok konuşulacak mektup!

Çok konuşulacak mektup!

"Bu sözüm kim yapmışsa onadır"

Bolu F Tipi Cezaevi´nden Kırıkkale F Tipi Cezaevi´ne nakledilen Alaattin Çakıcı önemli açıklamalarda bulundu.

ÇAKICI´DAN AÇIKLAMA

Çakıcı ?Sn. kamuoyuna saygılarımla arz ederim? ? diye başlayan mektubunda şunları söyledi: ?Yasa dışı bir şekilde, metazori, hastalıklarından dolayı altı ay yatacak diye altı doktor ve başhekim imzasına rağmen A. Çakıcı´yı taburcu ettiler. Tüm Bolu polis ve il jandarma komutanlığı ekipleri A. Çakıcı´yı sevk ettiler. Yalnız A. Çakıcı kendisini sevk eden tüm jandarma teşkilatına ve hapishanedeki polis teşkilatına saygı ve hürmetlerini iletti. A. Çakıcı´nın onlara minnetle saygı duyacağını bilmelerini isterim.   On beş ölümcül hastalık taşımasına rağmen, ameliyatının üzerinden 2,5 ay geçmeden taburcu edildi. Hastalığı en yüksek düzeydeki KOAH hastalığıydı. KOAH hastalığı nefes alabileceği düzeye gelseydi üç ayrı ameliyat daha olacaktı.

KINA YAKIN?!

Bu emri Sn. Cumhurbaşkanımız mı, başbakan mı, adalet bakanı mı, yoksa kökeni zaza olan Enis Yavuz Yıldırım mı, yoksa müdür yardımcısı Konya Kürtlerinden Mehmet Fatih Belviranlı mı verdi? Sizler FETÖ´cü Kavurmacı´yı bırakıyorsunuz, Ahmet Türk´ü bırakıyorsunuz, A. Çakıcı´dan bu kadar mı korkuyorsunuz. Hastalıklarına rağmen bir kere bile tahliye talebinde bulunmadı. Yalnızda tedavi olmak istiyordu. Bu millet A. Çakıcı´yı çok iyi tanıyor. Bundan sonra mevcut hastalıkları ile ilgili hastaneye başvurmayacaktır. Ani gelişen ilk yardım olaylarından dolayı başvuracaktır. A. Çakıcı´yı 15 ölümcül hastalıktan tedavi ettirmeyenler neresine kına yakarsa yaksın. Bu sözüm kim yapmışsa onadır.?

 

ELLİ YILLIK PROJE

Çakıcı mektubunda bir de not paylaşarak şunları söyledi: ?NOT: Son onbeş günde Kuzey Doğu Irak´tan Akdeniz´e açılacak enerji hattı kontrolünü Barzani, Talabani, YPG yaptırmak isteyen küreselleşmiş siyonist üst akıl AB-ABD devleti Ortadoğu´da düzenli 500.000 kişilik her türlü teçhizatlı, en gelişmiş silahlarla donatılmış ve eğitilmiş bir kara ordusu geliştirdikleri bilinmektedir. Bu ordu Kürt Kökenli gri İsrail ordusudur. Batının amacı Ortadoğu´daki petrol ve doğalgazı sömürmek, enerji hattını da gri Kürt kökenli kuracakları, bu sözden orduyu gerçekleştirmek küresel aklın elli yıllık projesidir.

MİLLET SENİ YALNIZ BIRAKMAZ

Sn. Cumhurbaşkanım, Trump denen ağzı gözü birbirine karışmış, yarı deli, eli kolu oynayan, erkek ve kadınsı hareketler yapan Trump´la görüştüğünüzde Türkiye´de söylediğiniz sözlerin aynısını basın toplantısında konuştunuz. O konuşmanızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ama kapalı kapılar ardında, Amerika´da size yoğun baskı yaptıysalar, kurulmak istenen bu düzenli orduyla ilgili ağır baskı altındaysanız, Allah´a teslim olduğunuzu söylüyorsunuz. Allah´a teslim olan kimse korkmaz ve bu aziz millette sizi asla yalnız bırakmaz. Bu sözde kurulmak istenen 250.000 kişilik ordu gelişmiş silahlarla ve hava savunma sistemleri ile donatılmıştır. Uçak hariç kendilerine helikopter de verilecektir. Yerden havalanan füze sistemi olan astriot tipi füze de Amerikan menşeli olarak verilmiştir.

SİZE DE Mİ BASKI VAR!

Aklınızın almayacağı kadar da stringer füze verilmiştir. En büyük amaç küresel sermayenin kasalarına dolacak petrol parası ve İsrail´in güvenliğidir. Sn. Cumhurbaşkanım, teslimiyetim Allah´a, hizmetim de devletimedir. Nerede olursam olayım. Kapalı hücrelerde olmak demek, dünyanın değişik yerlerindeki vatan hainlerine hesap soramaz diye bir kaide yok. Sizi hiç sevmedim ve sevmiyorum. Ama sizin teslim olduğunuz Allah´a bağlıyım. Devleti en az sizin kadar seviyorum. Bu bana yapılan hastaneden koma halinde çıkarılışım, on beş gün evvel okyanus ötesi Ortadoğu´daki 250.000 kişilik gri Kürt-İsrail Devletini ifşa ettiğim için mi? Yoksa size baskı mı yapıyorlar? Lütfen unutma! Kişinin sahibi Allah´sa dünya karşısında olsa da, vade dolmamışsa havadır. Saygılarımla arz ederim.?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli