Anahtar Kelimeler: Çorumlu konuda kararlı

Çorumlu her konuda kararlı!

Çorumlu her konuda kararlı!

Çorumlu her konuda kararlı!

Bir yılını değerlendirdi

Bir çok konuda

açıklamada bulundu!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, düzenlediği basın toplantısında uyuşturucuyla mücadelede Kırıkkale polisinin diğer illere göre üst sıralarda olduğunu söyledi.

ÇORUMLU AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, düzenlediği basın toplantısında uyuşturucuyla mücadelede  Kırıkkale polisinin diğer illere göre üst sıralarda olduğunu söyledi. Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısıyla  Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu son bir senede yapılan icraatları değerlendirdi. Son bir senede hem  Kırıkkale´de hem de ülke olarak uyuşturucu ile mücadele konusunda çıtayı çok ilerilere taşıdıklarından söz eden Çorumlu, bu konuda darbe girişimi sonrası devlet yapılanması içerisindeki FETÖ unsurlarının temizlenmesinin büyük payı olduğunu belirtti. Terörist unsurları uyuşturucu tacirleri ve kullananlarla benzeten Çorumlu her iki yapıda da düşüncenin ve beyni kullanma yetilerinin kaybolduğunun altını çizdi.

FETÖ MÜCADELESİ

Emniyet Müdürü Çorumlu´nun paylaştığı verilere göre uyuşturucu ile mücadele kapsamında tutuklanan kişi sayısı 2016 yılında 17 iken bu sayı 2017 yılında 108´e çıktı. Çorumlu, bu verilere göre  Türkiye sıralamasında uyuşturucu ile mücadelede  Kırıkkale polisi olarak ön sıralarda olduklarını ifade etti. FETÖ ile mücadele konusunda ise Mahmut Çorumlu, toplamda 874 şüpheliye adli işlem uygulandığı söyledi.

SİLAH ATMA OLAYI

Düğünlerde silah atılmasının ciddi bir sorun olduğunu dile getiren  Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, "Biz kimsenin özel gününe zarar vermek istemiyoruz, buna azami gayret gösteriyoruz. Buna rağmen bunun önüne geçmemiz gerekli, bu sene 31 tane serseri kurşun olayı gerçekleşti. Bunun 14´ü araca denk geldi. Allah´tan ciddi bir yaralanma olayıyla karşılaşmadık. Bunun önüne geçmeliyiz" dedi. Çorumlu tarafından aktarılan verilere  Kırıkkale´de bu sene 98 düğünde toplamda 126 silaha el konuldu.

CAM FİLMİ AÇIKLAMASI

Şehirdeki trafik sorunları konusunda açıklamalarda bulunan  Kırıkkale  Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Hacı Ömer Aktürk, son dönemde medyada çokça yer bulan cam filmi haberlerine dair yasal prosedürde değişen hiçbir şeyin olmadığını belirtti. Cam filmi konusunda belli standartlarda filme izin verildiğini söyleyen Aktürk, medyada çıkan değişim iddialarının gerçeği yansıtmadığının altını çizdi. Abartı egzozla mücadele konusuna değinen Aktürk, bu konuyla ilgili abartı egzoz kullanan kişilerin birbirinden ilginç yöntemler kullandığını söyledi. Radyonun ses ayarlarını belli düzeye getirince aracın abartı egzoza geçmesi gibi insanların çeşitli yollara başvurduğuna değinen Aktürk, bununla mücadelelerinin sürdüğünü ifade etti. Ayrıca trafik konusunda  Kırıkkale´de yapılması planlanan MOBESE sistemleriyle şehirdeki MOBESE kameraları adet olarak iki katına çıkacak.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı