Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanı görüştü

Cumhurbaşkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı ile görüştü

Erdoğan´a bilgiler verdi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Genel Merkezde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı ve Cumhurbaşkanını Kırıkkale teşkilatları konusunda bilgilendirdi.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Genel Merkezi tarafından Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da katıldığı toplantıda siyasette son gelişmeler değerlendirildi ve ilerisi için de yol haritası belirlendi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Genel Merkezde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı ve Cumhurbaşkanını Kırıkkale teşkilatları konusunda bilgilendirdi. Cumhurbaşkanı ile görüşme fırsatı bulan Başkan Dağdelen, görüşmesi konusunda da kamuoyunu bilgilendirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı´nın önümüzdeki süreçte Kırıkkale´ye geleceği bildirildi.

KIRIKKALE´YE GELECEK

Toplantı ve Cumhurbaşkanı ile görüşmesi konusunda açıklamada bulunan Başkan Dağdelen, ?Genel Merkezimizde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı münasebetiyle bir araya gelme fırsatı yakaladığımız Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a Kırıkkale´de teşkilatlarımız hakkında kısa bilgiler aktardık, yakın zamanda Kırıkkale´ye gerçekleştireceği ziyareti de gündeme getirdik? dedi. Bu görüşme ile de Cumhurbaşkanı´nın Kırıkkale ziyareti konusunda ilk açıklama yapılmış oldu.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli