Cumhurbaşkanı´nın Helikopteri ile Amasya´ya gitti

Cumhurbaşkanı´nın  Helikopteri ile Amasya´ya gitti

Cumhurbaşkanı´nın Helikopteri ile Amasya´ya gitti

Dağdelen Cumhurbaşkanı´nın helikopterinde

 

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, hafta sonu yapılan Çorum ve Amasya il kongrelerine katıldı. Çorum´dan Amasya´ya Cumhurbaşkanı´nın helikopteri ile seyahat etti.

 

HELİKOPTERLE GİTTİLER

AK Parti´nin il kongreleri devam ediyor. Hafta sonu Çorum ve Amasya il kongreleri yapıldı. Her iki kongreye de Cumhurbaşkanı katıldı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen´de kongrelere iştirak etti. Çorum kongresine helikopterle gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bradaki kongrenin ardından yine helikopterle Amasya kongresine katıldı. Başkan Nuh Dağdelen´de Amasya kongresine Çorum´dan Cumhurbaşkanı´nın helikopteri ile seyahat etti.

 

DAĞDELEN PAYLAŞTI

Çorum kongresi tamamlandıktan sonra Çorum İl Başkanı seçilen Mehmet Karadağ ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yedek helikopteri ile birlikte Amasya´ya geçen Dağdelen, bununla ilgili sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımda bulundu. Dağdelen, "Çorum ve Amasya İl kongrelerimizi Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Çorum İl Başkanımız Mehmet Karadağ ve Amasya İl Başkanımız Mehmet Ünek beylere hayırlı olsun der, hayırlı hizmetler üretmelerini dileriz" dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli