Anahtar Kelimeler: DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

 

57 kişi müracaat etti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 57 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.

YOĞUN BAŞVURU OLDU

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 57 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti. Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti´de 24 Nisan´da başlayan aday adaylığı sürecinin 2 Mayıs tarihinde sona erdiğini anımsatarak, bu süreçte partilerine yoğun başvuru geldiğini belirtti.

HAYIRLI OLSUN
Kırıkkale´de AK Parti´ye 57 kişinin müracaat ettiğini dile getiren Dağdelen, "Tüm Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de AK Parti´ye milletvekilliği aday adaylığı için yapılan başvuruların ulaştığı sayı, milletimizin ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin partimize olan teveccühünün ve güveninin bir göstergesidir. Aday adaylarımızın partimize göstermiş oldukları ilgiye ayrıca teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, her şey Türkiye için diyor, Kırıkkale´miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false