Anahtar Kelimeler: Dağdelen gibi çalışıyor

Dağdelen arı gibi çalışıyor

Dağdelen arı gibi çalışıyor

Dağdelen arı gibi çalışıyor

Her gün bir kaç yerde program var

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, tam anlamıyla arı gibi çalışıyor. Partinin tüm ekipleri Dağdelen ile birlikte her gün bir kaç yerde program ve toplantı gerçekleştiriyor.

EVLERE MİSAFİR OLUYORLAR

Seri toplantılar ve organizasyonlarla dikkat çeken Başkan Dağdelen ve ekibi, mahallelerde mahalle komiteleri tarafından gerçekleştirilen toplantılara iştirak ediyor, kurumları geziyor ve durum bilgisi alıyor, ilçelerde gerçekleştirilen toplantılara katılarak çalışmaları yerinde görüyor. Başkan Dağdelen, toplantılar konusunda bilgiler verdi ve şunları söyledi:

TOPLANTI BİLGİSİ

?Yeni Mahalle teşkilatımızı ziyaret ettik. Mahalle Başkanımız Cemal Tuna ve yönetimi ile 2019 seçimlerine dönük hazırlıkları konuştuk. Mahallemizdeki ihtiyaçların çözümüne dair organizasyonu yaptık. Fabrikalar Mahallemizde teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Mahalle Başkanımız Hamza Gökdemir ve yönetimine misafir olduk. Gönüllerin ihyası ve inşası ile vazifeli olanların yorulmaya hakları yoktur. Gece gündüz demeden, yılmadan yorulmadan hizmete devam.

MAHALLE TOPLANTILARI

Mahalle başkanlıklarımızı ziyaretimiz sürüyor. Karşıyaka Mahalle Başkanımız İrfan Kaya ve yönetimine misafir olduk. Dilek ve temennilerini aldık. Seçimlere hazırlık stratejimiz üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Selim Özer Mahallemizide teşkilatımızı ziyaret ettik. Mahalle Başkanımız Ömer Atmaca ve yönetimi ile 2019 seçimlerine dönük hazırlıkları konuştuk. Mahallemizdeki ihtiyaçların çözümüne dair organizasyonu yaptık. Partimizin Yuva Mahalle Başkanı Harun Ayten ve yönetimi ile bir araya geldik.

YAHŞİHAN TOPLANTISI

Mahalle yönetimindeki arkadaşlarımın heyecanı bizleri çok mutlu etti. Siyasi istişarelerde bulunmanın yanı sıra, tüm teşkilat birimlerimizle 2019´a hazırlıklarımızı gözden geçiriyoruz. Yahşihan İlçe Başkanımız Hüseyin Şenol beyi Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Yerel Yönetimler Başkanı Savaş Geyik ve Kırıkkale ilçe başkanlarımız ile ziyaret ettik. Sorumluluklarımızın bilinciyle ?durmak yok yola devam´ diyerek ilçe başkanlarımızla istişarelerimize devam ediyoruz.?

BAŞARAN KOLJEİ ZİYARETİ

Başkan Dağdelen, bu toplantıların yanı sıra bazı özel ziyaretler ve toplantılar da gerçekleştiriyor. Bunlardan biri de Başaran Koleji´ne yapıldı. Ziyaret konusunda, ?Kırıkkale Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran ve Okul Müdüresi Serap Şimşek´in davetlerine icabet ettik. Okul öğrencilerimizle birlikte yemek yiyerek sohbet ederek, dilek ve beklentilerini dinledik. Geleceğin güçlü Türkiye´si sizlerle inşa edilecek? bilgisi verildi.

ÖZEL İDARE TOPLANTISI

Öte yandan Özel İdare´de de ildeki yatırım ve çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı yapıldı. Bu toplantı konusunda da bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?İlçe Başkanlarımız ile birlikte Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Atanur Aydın´ı ziyaret ederek şehrimizin tamamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık, Önümüzdeki döneme dair planları konuştuk? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli