Dağdelen çocuklarla kahvaltı yaptı

Dağdelen çocuklarla kahvaltı yaptı

Dağdelen çocuklarla kahvaltı yaptı

Çocuklarla keyifli sohbet

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Çarşamba sabahı Çocuk Destek Merkezi´ndeki kız çocuklarıyla bol kahkahalı, uzun sohbet içeren bir kahvaltı programına katıldı

BOL KAHKAHALI SOHBET
Göreve başladığı günden bu yana fark yaratan uygulamaları, ziyaret ve çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen yine fark yaratan bir uygulama ile adından söz ettirdi. Başkan Dağdelen, Çarşamba sabahı Çocuk Destek Merkezi´ndeki kız çocukları ile kahvaltılı bir programda buluştu. Bol kahkahalı ve uzun soluklu sohbet içeren programda Dağdelen çocuklarla keyifli dakikalar yaşadı.

SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ
Çocuklara yalnız olmadıklarını hissettiren ve bir baba şefkati ile nasihatler veren Başkan Dağdelen, ?Sizler bizim geleceğimizsiniz. Hepimizin çocukları var. Sizi kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz bunu samimiyetle bilmenizi istiyoruz. Sizler bizim için önemlisiniz. Bunu söylerken laf olsun diye söylemiyor, samimiyetimize inanmanızı istiyoruz. Sizin geleceğinizi sağlam adımlarla atmanız ve bizim geleceğimiz olmanız için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizim geleceğimiz olan sizlerle kendi geleceğimizi güvende kılmak için ne gerekiyorsa yapacağız? dedi.

SAHİP ÇIKMAZ BİZİM VAZİFEMİZ
Çocuklarla yapılan sohbet toplantısı konusunda da bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?Çocuk Destek Merkezi´ndeki kızlarımızla sabah kahvaltısında bir araya gelmek istedik. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla buluştuk. Çok güzel, hem bizim hem de onların çok keyif aldığı bol kahkahalı bir sohbet ortamında hem dertleştik ve hem de baba şefkati ile nasihatler verdik. Bunu Allah izin verirse devam ettireceğiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, bize emanet çocuklar. Sahip çıkmak bizim vazifemiz, onlara bu güveni vermeye çalıştık? dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli