Anahtar Kelimeler: Dağdelen hızlı başladı

Dağdelen hızlı başladı

Dağdelen hızlı başladı

Dağdelen hızlı başladı

Ziyaret de var ziyaretçisi de

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine getirilen Nuh Dağdelen yoğun bir tempo yaşıyor. Dağdelen´e tebrik ziyaretleri sürerken, kendisi de bazı ziyaretlerde bulunuyor.

 

 

İLK HAFTA FAALİYETLERİ

İl Başkanlığından sonra kendisine yönelik tebrik ziyaretleri ve kendisinin yaptığı ziyaretler konusunda bilgi veren Nuh Dağdelen, ?Kırıkkale Valimiz Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı´yı makamlarında ziyaret ettik. Millet Vekilimiz Sayın Ramazan Can ile merhum Habib Altıntop kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. İl genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimizle ayrı ayrı Ekim ayı grup toplantılarını icra ettik. İl yönetim kurulu üyelerimiz ile haftalık yönetim ve yürütme toplantılarını yaptık.

 

ZİYARETLER OLUYOR

Teşkilatımızın belkemiği mahalle başkanlarımız ile değerlendirme toplantısını yaptık. Millet Vekilimiz Mehmet Demir beyi teşkilatımızda misafir ettik. Keskin Belediye Başkanımız Sayın Dede Yıldırım, Keskin İlçe Başkanımız Halim Bulut ve Keskin Teşkilatını ağırladık. Şoförler ve otomobilciler Odası başkanı sayın Cemil Bora ve kıymetli oda yöneticilerini misafir ettik. Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Mehmet Altundağ, İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Ramazan Çetin, Kızılay Şube Başkanı Sayın Cengiz Kaplanhan´ın teşkilatımızda ağırladık. Kırıkkale spor taraftar gruplarından Muhafızlar ile takımlarımız hakkında değerlendirmelerde bulunduk? dedi. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli