Anahtar Kelimeler: Dağdelen mazbatasını aldı

Dağdelen mazbatasını aldı

Dağdelen mazbatasını aldı

Dağdelen mazbatasını aldı

?Çalışma gayretinde olacağız?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı seçilen Nuh Dağdelen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye binasına giderek mazbatalarını aldılar.

BAŞSAVCI ZİYARETİ

Hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile AK Parti İl Başkanlığına seçilen Nuh Dağdelen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye binasına giderek mazbatasını aldı. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye binasına giden AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, burada Başsavcı Erdoğan Bayraktar ve İl Seçim Kurulu´nu ziyaret etti. Başsavcı Bayraktar ile bir süre sohbet eden Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İl Seçim Kurulu´na geçerek mazbatayı aldı. Adliye binası önünde gazetecilere görüntü veren Dağdelen ve yönetim kurulu Kırıkkale´de yeni bir sayfa açtıklarını belirttiler.

BAŞARILAR DİLEDİ

Mazbata töreninde açıklama yapan Dağdelen, ?Partimizin 2023, 2071 hedeflerine ulaştıracak, parti vizyonunu temsil edebilecek, meselelerin çözümü noktasında en doğru köprüyü kurabilecek isimleri belirledik. Ferdî çabalardan ziyade ekip ruhu ve takım ruhu ile başarıya ulaşacağız. İstişare kültürü ve kolektif aklı ön planda tutacağız. Hizmet yolunda en büyük destekçimiz yine halkımızdır. Ekibimizle birlikte gidilmedik ev, sıkılmadık el kalmayacak. Problemlerin çözümünde atılacak her adımda halkımızla el ele halkımız için çalışma gayretinde olacağız. Bu vesile ile yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve dava arkadaşlarıma yüce ALLAH´tan başarılar diliyorum? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli