Dağdelen teşkilatları dolaşıyor

Dağdelen teşkilatları dolaşıyor

Dağdelen teşkilatları dolaşıyor

İlçelerde toplantı yapıyor

Kongre öncesi ziyaretler

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, kongre öncesinde ilçeleri dolaşarak teşkilatlarla toplantılar yapıyor ve durum değerlendirmesinde bulunuyor.

İLÇELERİ DOLAŞIYOR

AK Parti´de kongre hazırlıkları başladı. Kongre süreci öncesinde seri toplantılar gerçekleştiriliyor. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, kongre öncesinde ilçeleri dolaşarak teşkilatlarla toplantılar yapıyor ve durum değerlendirmesinde bulunuyor. İlçeleri tek tek dolaşan Başkan Dağdelen, süreçle ilgili bilgi veriyor ve gelişmeler konusunda da değerlendirmeler yapıyor.  Ziyaretlerine Keskrin´le başlayan Başkan Dağdelen, ?Teşkilat mensuplarımızın fikir ve önerileri bizleri doğru kararlar alma noktasında desteklemektedir. KESKİN İlçe Teşkilatımızla Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştirdik, fikir alışverişinde bulunduk? dedi.

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Daha sonra Çelebi ilçesine giden Başkan Dağdelen, ?ÇELEBİ´deyiz... İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı, AK Parti´nin kıymetli mensupları ile gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Yaşar Erdemir ve İlçe Başkanımız Ünal Uluyol´un şahsında tüm Çelebili dava arkadaşlarıma gösterdikleri gayret için teşekkür ediyorum? açıklamasında bulundu. Karakeçili ilçesini ziyaret eden Başkan Dağdelen, ?Karakeçili´de İlçe Yönetimimiz ile bir araya geldik. ilçe Danışma Meclisi toplantımızı gerçekleştirdik. kongre sürecine dair görüş alışverişinde bulunduk? dedi.

DİĞER İLÇELERE ZİYARET

Buradan Delice ve Çerikli´ye geçen Dağdelen, ?Delice ve Çerikli Teşkilatlarımız ile Danışma Meclisi Toplantılarımızı gerçekleştirdik. Teşkilat mensuplarımızla kongre sürecinin yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de değerlendirme fırsatı bulduk? diye konuştu. Balışeyh´te toplantı yapan Başkan Dağdelen, ?Balışeyh´teyiz... İlçe Danışma Meclisi´inde teşkilatımızla gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk, kongre hazırlıkları üzerine görüş alışverişinde bulunduk? dedi ve son olarak Sulakyurt´a giden Başkan Dağdelen, ?Sulakyurt´tayız... İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı, geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Güzel hizmetlere vesile olmasını diliyor, katılımda gösterdikleri özen nedeniyle Sulakyurt İlçe Teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum? açıklamasında bulundu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false