Dağdelen´den Delice´de hem kongre hem inceleme

Dağdelen´den Delice´de  hem kongre hem inceleme

Dağdelen´den Delice´de hem kongre hem inceleme

Kadın Kolları kongresi yapıldı,

İlçede inceleme gerçekleştirildi

Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımlarıyla 6. Olağan il kongresini gerçekleştiren AK Parti´de kongre rüzgarı kadın ve gençlik kolları kongreleri ile devam ediyor.

TEŞKİLAT KONGRESİ YAPILDI

Nuh Dağdelen´in başkan seçildiği İl Kongresinin ardından ilk olarak Delice İlçesi Kadın Kolları Başkanlığı ilçe kongresi gerçekleştirildi. İl Başkanı Nuh Dağdelen´in de katıldığı kongrede mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Okucu güven tazeleyerek yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçildi.

İLÇEDE İNCELEME YAPTI

Kongre sonrasında İlçe Belediye Başkanı Turgut Özdem ve İlçe Başkanı Adem Gökdere ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, İlçe Belediye Başkanı Turgut Özdem ile ilçede yapılan çalışmaları inceledi. Belediye binasında Belediye Başkanı Özdem ile görüşen Dağdelen, daha sonra Belediye tarafından gerçekleştirilen bazı çalışmaları yerinde gördü.

DAĞDELEN´DEN AÇIKLAMA

İlçe Başkanlıklarına bağlı teşkilatların kongrelerini yapmaya başladıklarını söyleyen Başkan Dağdelen, ?İlçe teşkilatlarımızın ve il teşkilatımızın kongrelerini büyük bir coşku ile yapmış bulunuyoruz. Şimdi de işçe teşkilatlarımıza bağlı başkanlıkların kongrelerini gerçekleştiriyoruz. Sonrasında yolumuza emin adımlarla çıtayı da yükselterek devam edeceğiz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli