Anahtar Kelimeler: Dağdelen ilçelere çıkarma

Dağdelen´den ilçelere çıkarma

Dağdelen´den ilçelere çıkarma

Dağdelen´den ilçelere çıkarma

İlçe ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Yahşihan ziyaretinin ardından ardından Dağdelen ve ekibi Sulakyurt, Balışeyh ve Çerekli´yi ziyaret etti

ZİYARETLERDE BULUNULUYOR

AK Parti Teşkilatı ilçe ziyaretlerini devam ettiriyor. İlçelere yönelik rutin ziyaretler gerçekleştiren İl Başkanı Nuh Dağdelen, hem vatandaşları diniyor ve hem de esnafları. Beraberinde il müdürlerini de götüren Dağdelen, çiftçiler, vatandaşlar, esnaflar ve diğer kesimlerin talep vesorunlarını doğrudan il müdürlüklerine aktarılmasını sağlıyor. Ziyaretlerde vatandaşlar sorun ve taleplerini ilgili makamlara iletme fırsatı buluyor.

ÇERİKLİ ZİYARETİ

Ziyaretler konusunda ve Çerikli ziyareti hakkında bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?Çerikli beldemize misafir olduk. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hükümetimizin ilimizde sağladığı tarım destekleri hakkında bilgi aktardık. Çerikli Belediye Başkanımız Nuh Şahin´i ziyaret ederek, beldemize yapılan yatırımlar ile faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldık. Burada bize eşlik eden genç kardeşimizle sohbet imkanı bulduk. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çözüm odaklı siyasete büyük önem verdik. Bugün Çerikli ilçemizde de yine çözümü hedef alan bir buluşma gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerinde çözüme kavuşturmak için adımlar attık? dedi.

SULAKYURT ZİYARETİ

Sulakyurt ilçe ziyareti konusunda da bilgi veren Başkan Dağdelen, ?İlçe ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz Sulakyurt ziyaretimizde teşkilatımızın heyecanı, Partimizin Kırıkkale´deki gücünü bir kez daha gösterdi. İlçe Başkanlığımızda teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, seçimler yılı olan 2019´a hazırlıkları konuştuk. Sulakyurt İlçe teşkilatımızı ziyaretimiz sırasında İlçe Tarım Müdürü Elif Doğan´a misafir olduk. İlçenin tarımsal faaliyetleri ve gelişmeleri hakkında bilgi aldık.  Sulakyurt İlçe teşkilatımızı ziyaretimizde, minik yavrularımızın hediyelerini de yanımızda götürdük. Onların güzel gözlerinde gördüğümüz mutluluk ve saflık bizleri de çok mutlu etti? dedi.

BALIŞEYH ZİYARETİ

Balışeyh ilçesine de ziyartte bulunan Başkan Dağdelen,  ?Partimizin Balışeyh ilçe başkanlığında, teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Biz hep el ele, gönül gönüle büyük bir aileyiz? diye konuştu. Partililere bu yılın hareketli geçeceğini anlatan ve buna göre bir hazırlık içinde olduklarını söyleyen Dağdelen, vatandaşlara da gerçekleştirilen çalışmalar ve hizmetler konusunda ayrıca bilgi verildiğini belirtti. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli