Anahtar Kelimeler: Daha yangın olacak

Daha kaç yangın olacak?

Daha kaç yangın olacak?

Daha kaç yangın olacak?

Bu işi yapamıyorsanız bırakın kardeşim!

 

Bir Belediye skandalı daha!

 

Hayat bu kadar ucuz mu?

 

Eee ders almamışsınız siz!

 

 

 

Kırıkkale´de geçtiğimiz aylarda 15 katlı bir binanın üst katlarında çıkan yangına İtfaiye müdahale edememişti, çünkü merdiveni uzun değildi. Belediye ve İtfaiye bundan ders almamış olacak ki, Pazar günü yaşanan benzer bir olayda aynı durum ortaya çıktı.

 

 

APARTMLANDA YANGIN ÇIKTI

Çalılıöz Mahallesi´nde Pazar günü yüksek katlı bir apartmanın 6. Katında yangın çıktı. İddiaya göre İtfaiye tam bir saat sonra geldi, geldi ama merdiveni yaklaşık bir ay önce yaşanan bir yangında olduğu gibi yüksek katlara yine ulaşamadı. Evde çıkan yangın evi tamamen kül etti. Apartmandakiler ise hem büyük panik yaşadı ve hem de duman ve ısıdan rahatsızlandı. Çoğu hastanelere kaldırıldı. İtfaiyenin geç gelmesine tepki gösterilirken, yine uzun merdiven olmaması da ayrıca tepki çekti.

 

YİNE ÇOK UCUZ ATLATILDI

Ev kül oldu, zarar görenler kendi çabaları ile kurtuldu. Kırıkkale Belediyesi ve İtfaiye´nin yine bir sorumsuzluk örneği daha can kaybı olmadan atlatıldı. Apartman ve mahalle sakinleri yaklaşık bir ay önce benzer bir vaka yaşanmasına rağmen çok katlı binalara müdahale etmek için uzun merdiven temin etmemiş olan Kırıkkale Belediyesi´ne büyük tepki gösterdiler. Apartman yöneticisi ve apartman sakinleri çok büyük bir facianın yine ucuz atlatıldığını söylediler.

 

?SİPARİŞ VERDİK? AÇIKLAMASI!

Gelen itfaiyenin uzun merdiven açıklamasının ?sipariş verdik? şeklide olduğu öğrenildi. Üst katlarda bulunanlar aşağıya inmek için merdiven olmaması nedeniyle gaz maskesi istedi. Ancak gaz maskesinin de olmadığı ve bunun için de ?sipariş verdik? denildiği ileri sürüldü. Herkes bu duruma tepki gösterirken, Belediye´nin son yaşanan olaydan bu yana ders almamış olması ve gerekli hazırlığı yapmaması dikkat çekti.

 

REKLAMI GÖNDERMESİ!

Şehirde en basit hadiseyi reklama çevirmeye çalışan ve bundan rant elde etme gayretinde olan Belediye yönetiminin çok katlı binalara ruhsat verirken, yangın ve benzeri olası durumlar için gerekli önlemleri almamış olması tepkiyi de haklı olarak beraberinde getiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya reklam yapma konusunda kızan bir çok kişi, ?Bunu nasıl ranta çevirip reklam yapacaklar merak ediyoruz? diyorlar.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false