Dananın kuyruğu bugün kopuyor!

Dananın kuyruğu bugün kopuyor!

Dananın kuyruğu bugün kopuyor!

 

Listeler telsi ediliyor

1 Kasım seçimi için partiler aday listelerini yarın Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verecek. Bugün partilerde hummalı bir mesai olacak. AK Parti 37 aday adayı, MHP 23, CHP ise 7 aday adayı arasından 3 isim belirleyecek.

TÜM İSİMLER İLETİLDİ

1 Kasım seçimi için partilerde aday adayı başvuru süresi sona erdi. AK Parti ve MHP aday adayı listelerini Genel Merkezlerine iletirken, CHP´de ise aday adayı listesinin bugün iletilmesi bekleniyor. İlk olarak AK Parti aday adayı listelerini titiz bir çalışmadan sonra genel merkezin ilgili birimine iletti. MHP ise 23 aday adayı ismini içeren listeyi dün MHP Genel Merkezine teslim etti. CHP´nin ise bugün listesini Genel Merkezine iletmesi beklenirken aday sayısının düşük olması çeşitli dedikodulara neden oldu.

SONUCU BEKLİYOR

Kırıkkale´deki siyasi partilerin aday adayı listelerini Genel Merkezlerine vermesinden sonra aday adaylarının genel merkezleri adeta mesken tuttuğu belirtilirken siyaset kulislerinde listelerin havada uçuştuğu gözleniyor. Kulislere göre AK Partide listenin tamamen değişeceği ileri sürülürken Atalay faktörü sürekli ön plana çıkartılıyor. MHP´de ise Seyit Ahmet Göçer´in birinci sıra adaylığına kesin gözle bakılıyor. CHP ile ilgili fazlaca bir yorum yapılmıyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı